Terrasscherm kopen

Een terrasscherm wordt ook wel een knikarmscherm, zonneluifel of zonnescherm genoemd. Dit type zonwering is zeer gewild en zeker in de zomer lopen hierdoor de levertijden op. Dat is niet voor niks. Met een terrasscherm profiteer je van een lagere temperatuur in huis en een aangename schaduw in de tuin. Zo geniet je optimaal van een warme zomer.

Schaduw in huis en op het balkon

Zonwering met terrasscherm

Dankzij een terrasscherm profiteer je met één type zonwering zowel binnen als buiten van meer comfort. Door het terrasscherm schijnt de zon niet naar binnen en warmt het minder snel op. Doordat het zonlicht het glas van de ramen niet raakt, is een terrasscherm een hele effectieve manier van zonwering.

Doordat het zonnescherm buiten schaduw creëert, heb je ook buiten plezier van het terrasscherm.

Terrasscherm met elektrische bediening

De bediening van het terrasscherm is altijd elektrisch. U heeft keuze uit een motor van Degalux of van Somfy. Onze eigen motor hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en doen precies wat u ervan verwacht.

De motor van Somfy is aan te raden als u ook andere apparaten van Somfy gebruikt. Hierbij is het mogelijk de verschillende apparaten in uw huis met elkaar te laten communiceren en automatisch te bedienen.

Elektrische bediening met afstandsbediening

Stijlvol zonnescherm in een kleur naar keuze

Terrasscherm op maat gemaakt

Alle terrasschermen worden op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabriek. Daardoor is elke afmeting tussen de 300 en 600 centimeter mogelijk.

Bij een breedte tot 350 centimeter is er altijd een uitval van 250 centimeter. Bij een breedte groter dan 350 centimeter is er altijd een uitval van 300 centimeter.

Verlijmde zonneschermdoeken

Wij maken enkel gebruikt van verlijmde doeken. Vaak worden er in de markt gestikte doeken gebruikt. Het voordeel van verlijmde doeken is dat er geen verdikking is bij het oprollen. Hierdoor blijft het doek langer mooi en komt er geen wafeling in het doek.

Alleen hoge kwaliteit verlijmde doeken

Doekrek correctie voor een mooier blijvend doek

Doekrek correctie voor uw terrasscherm

Onze zonneschermen hebben standaard een gesloten casette en doekrolondersteuning. Dankzij de gesloten casette kan er geen vocht en vuil bij het terrasscherm komen. De doekrolondersteuning zorgt ervoor dat het terrasscherm niet gaan hangen. Zo blijft de kwaliteit aanzienlijk beter.

Als extra optie kunt u ook kiezen voor doekrek correctie. Dankzij doekrek correctie sluit de kast van het scherm altijd perfect doordat het doek continu strak wordt getrokken.

Windbeveiliging voor uw terrasscherm

In de terrasschermen van Degalux zit een sensor windbeveiliging. Als deze sensor hard heen en weer gaat, wordt het terrasscherm automatisch gesloten. Hierdoor verkomt u beschadigingen én hoeft u geen rekening te houden met uw knikarmscherm als u weg gaat. De windbeveiliging kan alleen in combinatie met een radio motor en heeft een meerprijs. De meerprijs voor windbeveiliging op uw terrasscherm kunt u navragen bij Rolloek.

Uw zonnescherm sluit automatisch bij harde wind

Knikarmscherm

Een knikarmscherm is hetzelfde als een terrascherm. Deze naam is ontstaan door de manier waarop de armen van een terrasscherm werken. Deze ‘knikken’ zodat het terrasscherm in- en uit kan bewegen.

Zonneluifel

Een knikarmscherm en terrasscherm worden ook wel een zonneluifel genoemd. Ook hierbij geldt dat er geen verschil in het uiteindelijk product zit.