Uitvalscherm zonwering

Een uitvalscherm is een zonnescherm waarmee de zon buitenshuis blijft. Hierdoor is het licht in huis sfeerval en blijft de temperatuur aangenaam. In eerste instantie lijkt een uitvalscherm op een terrasscherm. Een terrasscherm houdt de temperatuur in huis laag en zorgt voor een aangename schaduw in de tuin. Een uitvalscherm is niet bedoeld om onder te zitten. Dit zonnescherm is een alternatief voor screens.

Lage temperatuur met een sfeervolle uitstraling

Sfeervol licht met uitvalschermen

Een uitvalscherm houdt de zon buitenshuis zonder de kamer te verduisteren. Het voordeel van dit scherm is dat u nog onder het scherm door kunt kijken. Hierdoor wordt het niet donker in huis, heeft u geen last van fel licht en ervaart u geen opgesloten gevoel.

Uitvalscherm op maat

Uw uitvalscherm wordt op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek. Daardoor is elke afmeting tussen de 100 en 400 centimeter mogelijk. Ook de kleur kunt u naar wens kiezen. Zo wordt het uitvalscherm volledig naar wens gemaakt.

Op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek

Op de foto is een screen te zien

Net als bij screens, kijken voorbijgangers minder snel naar binnen. Bij een screen hangt het doek recht tegen het raam maar kunt u hiervan af binnen doorheen kijken. Bij een uitvalscherm kijkt u niet door het doek heen, maar onder het doek door. Een voorbijganger kan dus ook naar binnen kijken als hij onder het scherm door kijkt.

Strakke afwerking

Ons uitvalscherm heeft een doekschaal. Hierdoor is de doekbuis niet zichtbaar en oogt de afwerking strakker. Daarnaast is ook de cassette gesloten. Dit heeft als voordeel dat er geen vocht en vuil bij het scherm komt. Hierdoor blijft uw uitvalscherm mooier en voorkomt u beschadigingen.

Elektrisch bediend uitvalscherm

Bij een uitvalscherm heeft u keuze uit handmatige of elektrische bediening. Binnen elektrische bediening kunt u kiezen uit bediening met een schakelaar of afstandsbediening.

Ook de armen van het uitvalscherm zijn verstelbaar. Daardoor bepaalt u zelf hoe schuin het scherm staat en dus hoe het licht in uw woning valt. De lichtinval heeft een belangrijke rol in de sfeer in huis.

Hoge kwaliteit en een strakke afwerking