Duette Shades

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Duette® Shades

Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

 

Duette® Shades zijn uitermate geschikt voor het kantoor, waardoor u een warme en stijlvolle uitstraling creëert.

Duette® Shades

Een uitgebreid assortiment stoffen om naar wens de lichtinval en privacy te bepalen

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Duette® Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn drie plooibreedtes beschikbaar.

“Kleur en lichtcontrole zijn beide even belangrijk voor mij”

Bedieningsopties

Luxaflex® blinkt uit in de vele bedienings- opties. Het revolutionaire Luxaflex® SmartCord® bedieningssysteem
maakt gebruik van een intrekbaar koordmechanisme, is eenvoudig te bedienen en is volledig afgestemd op uw comfortbehoeften. Dankzij de constante koordlengte hebt u nooit meer last van lange, bungelende koorden.

Het LiteRise® bedieningssysteem is koordloos en eenvoudig te bedienen met de onderlat. U kunt de shades op elke gewenste hoogte positioneren.

Kleursynchronisatie

De stof van de Duette® Batiste biedt u de mogelijkheid om dezelfde kleur in alle drie de transparanties te gebruiken. Afhankelijk van de gewenste privacy en lichtinval, kunt u voor elke kamer een andere transparantie kiezen en toch dezelfde kleur voor uw ramen hangen.

Duurzame stof

Duurzaamheid was een belangrijke factor bij de samenstelling van deze collectie. Luxaflex® draagt zijn steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke omgeving door de grondstoffen zorgvuldig te selecteren, aandacht te schenken aan de productiemethode en indien mogelijk de stoffen opnieuwte gebruiken. De stof Eternity, die voor 40% uit polyesterafval bestaat, benadrukt dit nog eens. Deze stof is beschikbaar in een plooibreedte van 25 mm.

 

Energiebesparend & akoestisch eigenschappen

Duette® Shades zijn isolerend in de zomer én winter. De stilstaande luchtlaag in de cel werkt als een isolatiedeken. De drie stilstaande luchtlagen van de cel-in-cel constructie Architella® leiden tot eennóg hogere isolatiewaarde en besparing. De meeste warmte in huis gaat namelijk verloren via de ramen, zelfs waar dubbelglas wordt toegepast. Duette® Shades bieden een unieke combinatie: energiebesparende raambekleding die tegelijkertijd veel sfeer in huis brengt. Daarnaast verbeteren ze de akoestiek van een ruimte aanzienlijk.

Duette® Shades vallen in de hoogste energiebesparende categorieën van Luxaflex® raambekleding en mogen de labels A t/m AAA dragen.

“Niet alleen mooi, maar ook comfortabel, zowel in de zomer als in de winter”

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Delen: