Horizontale Jaloezieën

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Horizontale Jaloezieën

Een designklassieker die licht en privacy regelt.

Couture Collectie: De nieuwe exclusieve ontwerpen vinden de traditionele uitstraling van horizontale jaloezieën opnieuw uit. Subtiele dessins en tactiele structuren creëren een unieke stijl voor uw ramen.

Horizontale Jaloezieën

Maak een keuze tussen subtiele dessins of gewaagde en mooie texturen

De nieuwe Luxaflex® collectie Horizontale Jaloezieën biedt elegante lichtregeling
in combinatie met een schitterend assortiment modieuze kleuren, rijke texturen en exclusieve dessins, waarmee u elk raam geheel naar uw eigen stijl een metamorfose kunt geven. U herkent Luxaflex® Horizontale Jaloezieën aan hun kwaliteit en vormgeving waarbij gelet is op elk detail.

De lamellen zijn in vijf breedtes beschikbaar, van 16 tot 70 mm. Dit product biedt
unieke oplossingen voor ramen van alle afmetingen.

Ontworpen met oog voor veiligheid

Bedieningsopties

Met behulp van ons LiteRise®- koordloze systeem kunt u uw jaloezie met slechts één enkele beweging optrekken of neerlaten. Hierdoor wordt de kindveiligheid vergroot en wordt tegelijkertijd een strakke, opgeruimde uitstraling verkregen

Ons Top Down / Bottom Up
systeem is het meest veelzijdige bedieningssysteem op het gebied van lichtinval en privacy. U kunt simpel
de bovenbak en onderzijde van uw jaloezie onafhankelijk van elkaar of gecombineerd bedienen. Een handige knopbediening om de lamellen te tuimelen zorgt voor het regelen van licht en privacy.

Duurzame materialen

Bij de Luxaflex® collectie Horizontale Jaloezieën staat duurzaamheid centraal. De jaloezieën worden zowel van 98% gerecycled aluminium vervaardigd als ontworpen volgens de hoogste kwaliteits- normen. Met onze horizontale jaloezieën kan er efficiënter met warmte worden omgegaan en kan de lichtinval beter worden geregeld. Een keuze voor duurzaamheid zonder in te boeten aan kwaliteit

 

Verdubbel uw zicht

MegaView® Horizontale Jaloezieën bieden u het extra zicht en de extra privacy waar u mogelijk naar op zoek bent. Deze jaloezieën sluiten op dezelfde manier als normale horizontale jaloezieën, maar wanneer u ze opent, wordt het uitzicht naar buiten verdubbeld, terwijl de privacy behouden blijft wanneer de jaloezieën dicht of naar beneden zijn. Nu ook verkrijgbaar met opties als ketting- en elektrische bediening.

Sierlijke opties

Ellisse® combineert een exclusief design met de functionaliteit van horizontale jaloezieën. Het strakke design van de kleurgecoördineerde lamellen, onderlat, koordgewicht en tuimelstang geeft ramen een uiterst modieuze uitstaling. Kies voor de moderne stijl van onze lamellen van 50 of 70 mm en geef uw jaloezieën een persoonlijk tintje door te kiezen uit ons ruime assortiment sierlijke ladderbanden. U kunt er zelfs voor kiezen om aluminium lamellen met warme houtaccenten te combineren om zo een uniek stijlstatement te maken.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Delen: