Plissé Shades

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Plissé Shades

Geschikt voor uiteenlopende raamvormen

Plissé Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit vier transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn twee plooibreedtes beschikbaar.

“Deze prachtige kleuren in huis zorgen voor een glimlach op mijn gezicht”

 

Gecombineerd met Duette® Shades

De Plissé collectie biedt een uitgebreide keuze aan stoffen met een verschillende transparantie die naar gelang uw keuze, in meer of mindere mate privacy bieden. Van transparant tot verduisterend. Plissé

Shades zijn in één product uitstekend te combineren met de stoffen uit de Duette® Shades collectie. Zo worden de keuzemogelijkheden vergroot, zowel in transparantie als in stof.

Bedieningsopties

Het LiteRise® bedieningssysteem is koordloos en makkelijker dan ooit
te bedienen én veiliger voor kinderen en huisdieren. U kunt de shades eenvoudig omhoog en omlaag bewegen door middel van een handgreep. Het ontwerp zorgt ervoor dat de shades op elke gewenste positie blijven hangen.

Naast LiteRise® zijn er verschillende modellen beschikbaar zoals Dag & Nacht en Top Down/Bottom Up.

LiteRise® bedieningssysteem

Duurzame stof

Duurzaamheid was een belangrijke factor bij de samenstelling van deze collectie. Luxaflex® draagt
zijn steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke omgeving door de grondstoffen zorgvuldig te selecteren, aandacht te schenken aan de productiemethode en -indien mogelijk- de stoffen opnieuw te gebruiken. De stof Revival, gemaakt van 100% gerecycled polyester garen, benadrukt dit nog eens. Deze stof is beschikbaar in een plooibreedte van 20 mm.

“De vuil- afstotende coating op mijn Plissé Shade is ideaal voor in mijn huis”

Stoffen met wat extra’s
De Luxaflex® Plissé Shades collectie biedt twee verschillende coatings, elk met hun eigen specifieke eigenschappen.

Topar Plus
Topar® Plus is een zonlicht reflecterende coating, die geen effect heeft op de kleur van de stof. Dit maakt de stof uitermate geschikt voor alle ruimtes met grote glaspartijen zoals entrees, schuifpuien of serres.

DustBlock

DustBlock® is een vuilwerende coating, waardoor deze stoffen geschikt zijn voor ruimtes zoals bijvoorbeeld keukens waar de kans op vlekken groter is dan in andere ruimtes.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Delen: