Roman Shades

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Roman Shades

Kies de beste combinatie voor uw interieur

Met een uitgebreide collectie exclusieve stoffen en verschillende modellen Luxaflex® Roman Shades stelt u zelf uw Roman Shade samen die bij u past. De collectie bestaat uit een gebalanceerde selectie van mooie basis stoffen, rijke structuren en luxe dessins.

“Door de textiele uitstraling krijgt onze kamer een , stijlvol karakter”

Dezelfde kleur, verschillende transparanties

De Roman Shades collectie bevat een
brede collectie stoffen in uni-kleuren met uiteenlopende transparanties. De weefsels lopen uiteen van een uitgesproken tot een meer ingetogen textuur. Elk design in deze collectie is perfect te combineren met een van de vele uni-kleuren, bijvoorbeeld voor ramen in dezelfde ruimte of met bijpassende gordijnen. Zo creëert u harmonie in één dezelfde ruimte.

Bijpassende gordijnen

De stoffen uit de Luxaflex® Roman Shades collectie zijn ook zeer geschikt voor confectie van gordijnen.

U kunt zo verschillende transparanties of kleuren perfect met elkaar combineren.

Modellen

Baleinen geven uw Roman Shades een strakke en moderne aanblik. ‘Ballina Front’ heeft baleinen aan de kamerkant, waarbij het dessin van
de stof mooi doorloopt. ‘Ballina Back’ heeft baleinen aan de raamkant.
Met het model Segmenta worden
de baleinen om en om opgehaald waardoor de opgetrokken Roman Shade een dunner stofpakket heeft en hierdoor ideaal is voor erkers of hoge ramen.

Alle modellen hebben standaard een volant, dit geeft de Roman Shade een extra luxe uitstraling en beschermt ook nog eens tegen de inwerking van UV- straling op de stof.

Ballina Back Ballina Front Segmenta

Liningmodel

Het is ook mogelijk uw Roman Shade te voeren aan de achterzijde. Er zijn twee lining modellen beschikbaar: Linea de Luxe en Segmenta de Luxe. De voering is leverbaar in diverse kleuren in een lichtdoorlatende of Dim-out stof.

Top Down / Bottom Up

Bij het Top Down / Bottom Up model kunt u de boven en onderzijde afhankelijk van elkaar bedienen. De bediening is met een kleurgecoördineerd optrekkoord aan beide zijden.

“De mate van privacy en invallend licht valt hiermee perfect af te stemmen”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Delen: