Silhouette® Shades

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Subtiele balans tussen binnenvallend licht en privacy

Met de ingenieuze constructie van Silhouette® Shades kiest u voor zachte stoffen lamellen die lijken te zweven tussen doorschijnend voile. Hiermee kunt u het binnenvallende licht in uw huis subtiel doseren en de mate van privacy bepalen. Door de unieke doekconstructie voorkomt u een hinderlijk moiré effect waardoor u optimaal kunt genieten van rustig doorzicht.

 

Het aantal kleuren in de collectie is sterk uitgebreid, zodat Silhouette® Shades perfect aansluiten bij elk interieur. Naast het reeds bestaande wit, ecru en beige kunt u nu kiezen uit een brede waaier kleuren. Ook zijn er verschillende structuren leverbaar, waaronder een screenachtige stof met 25% betere warmtewering, stoffen met een zijde-look en dim-out uitvoeringen. Gebleven zijn de verschillende lamelbreedtes (50, 75 en 100 mm), waardoor Silhouette® Shades toepasbaar zijn voor elk formaat raam en ieder interieur. Een bijkomend voordeel: de harde inwerking van ultraviolet licht, dat verkleuring veroorzaakt van meubelen en houten vloeren, wordt door Silhouette® Shades sterk gereduceerd.

Met de lamellen open wordt een UV-bescherming bereikt tot 88% en gesloten zelfs tot 99%.

Volop keuze uit kleuren en stoffen

U kunt bij Luxaflex® Silhouette® Shades kiezen uit een grote verscheidenheid aan prachtige stoffen, die zijn onder te verdelen in zeven kwaliteiten. Elke groep heeft een eigen karakter, maar altijd als uitgangspunt de ‘aaibare’, zachte constructie van een stoffen lamel, gevangen tussen een voile aan weerszijden.

De bovenbak en onderlat zijn verkrijgbaar in 3 kleuren, wit, crème en zilver, en deze zijn standaard op de stof afgestemd, inclusief de optrekkoorden en koordgewichten. Uiteraard kunt u ook voor een andere combinatie kiezen.

Sunscreen

Vergeleken met de Originale heeft deze uitvoering in geopende toestand 25 procent meer warmtewering. De meegekleurde voile geeft een rustiger doorzicht. Leverbaar in 75 en 100 mm lamelbreedte, met een gekleurde voile aan de voorzijde en gekleurde screenachtige voile aan de achterzijde.

Matisse

Matisse biedt een keuze uit een breed palet warme kleuren, maar ook zwart en antraciet. Uitgevoerd in een gekleurde voile aan de voorzijde en een witte voile aan de achterzijde. Leverbaar in 75 en 100 mm lamelbreedte.

Vederlichte bediening

Silhouette® Shades kunnen op drie manieren uitermate comfortabel worden bediend. Standaard is een eindloos bedieningskoord om de Silhouette® Shades op te trekken of te laten zakken en tevens de lamellen te kantelen.

UltraLiftTM is een revolutionair koordmechanisme om het gordijn op te trekken en neer te laten, en de lamellen te kantelen. Het heeft een strakke look en is bovendien veilig voor kinderen doordat er geen lus in het koord zit.

Originale

Originale is de klassieker, uitgevoerd in een reeks zachte witte tinten, leverbaar in alle lamelbreedtes: 50, 75 en 100 mm. Witte voile aan de voor- en achterzijde.

Silk

Silk heeft de structuur van ruwe zijde. Leverbaar in 75 mm lamelbreedte, uitgevoerd in witte voile aan de voor- en achterzijde.

Toujours

Toujours oogt als natuurlijk linnen. Leverbaar in een lamelbreedte van 50 en 75 mm, met witte voile aan de voor- en achterzijde.

Bon Soir Matisse

Bon Soir Matisse wenst u goedenavond met vier diepe kleuren uit de Matisse-range in een dim-out uitvoering. Leverbaar in 75 mm lamelbreedte met gekleurde voile aan de voorzijde en witte voile aan de achterzijde.

Bon Soir Originale

Bon Soir Originale is de bekende klassieker in een dim-out uitvoering. Leverbaar in alle lamelbreedtes, met een witte voile aan de voor- en achterzijde.

Het kan nog gemakkelijker. De vernieuwde en vrijwel geruisloze PowerRise® bediening is eenvoudig
te installeren en gemakkelijk te programmeren. Via radiosignalen zelfs tot 16 producten op één afstandsbediening. Bovendien is geen bedrading vereist. Een vrijwel onzichtbare infraroodcel activeert de motor met batterijvoeding. Ultiem bedieningscomfort: u hoeft niet op te staan of te onderbreken waarmee u bezig bent, maar kunt uw Silhouette® Shade met één druk op de knop bedienen. Silhouette® Shades met PowerRise® bieden de perfecte oplossing voor moeilijk bereikbare plekken en zijn bovendien veilig voor kleine kinderen wegens het ontbreken van loshangende koorden. Als alternatief voor batterijvoeding kunt u kiezen voor een gemotoriseerde Silhouette® Shade met een 24V-motor, schakelaar of afstandsbediening.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Delen: