Markiezen

Markiezen, eigentijdse nostalgieD├ę mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.

Markiezen en duurzaamheidNatuurlijk is ook kwaliteit en levensduur erg belangrijk voor uw nieuwe zonwering. Het zal u niet verbazen dat een houten markies iets meer onderhoud vergt dan welke aluminium zonwering ook.

De basis voor een langere levensduur van uw houten markiezen wordt al gelegd in ons productie proces. Alleen de beste kwaliteit hout wordt geselecteerd voor het vervaardigen van de houten frame’s en kappen. Deze selectie is mogelijk door eigen inkoop bij gerenomeerde houtleveranciers. Door vervolgens gebruik te maken van de beste verfsoorten en moderne productie technieken voor het voorbewerken en spuiten van het hout wordt de beste basis gelegd voor een topproduct waar u vele jaren plezier aan beleefd.

Markiezen en uw wensenDe mogelijkheden van Betalux® markiezen zijn legio; zo kunt u de keuze maken uit een aluminium-, een hardhouten- of een grenenhouten frame. Vervolgens kunt u kiezen uit een bekapping uit dezelfde materialen vervaardigd. Deze keuzes bieden wij u standaard in de volgende 4 kleuren:

+ Creme-wit (Ral 9001)
+ Wit (Ral 9010)
+ Antiek groen (Ral 6009)
+ Beige (Ral 1015)

Bovendien is het mogelijk, tegen een geringe meerprijs, het houtwerk uit te voeren in een kleur bijpassend bij het schilderwerk van uw woning. Voor de doekkleuren biedt uw zonweringsspecialist een groot scala aan kleuren van gerenomeerde merken, die uitsluitend die kwaliteit leveren waar wij als fabrikant onze naam aan willen binden. Uw markies kan vervolgens afgewerkt worden met een biesband en nagels in een kleur bijpassend aan het doek en/of het houtwerk.

Kies de beste markies, kies een Betalux® markies!Door u goed te laten voorlichten bij uw zonwering-specialist naar de vele mogelijkheden die een Betalux® markies u biedt, kunt u de juiste keuze maken en uw markiezen afstemmen op uw eigen wensen en woonsituatie. Door te kiezen voor een Betalux® markies kiest u voor kwaliteit met een nostalgische uitstraling waardoor u vele jaren plezier heeft van een perfecte zonwering.

Horecamarkiezen

Cre├źer uw sfeer

Een horeca gelegenheid moet de aandacht trekken door gezelligheid en sfeer uit te stralen! Een Betalux┬« markies is voor deze taak bij uitstek geschikt. Niet alleen kan men een moderne en opvallende uitstraling cre├źren, de markies kan ook exclusiviteit, nostalgie en kwaliteit uitstralen.

Kortom voor iedere horeca ondernemer is het mogelijk de juiste uitstraling voor zijn zaak te verkrijgen. In samenwerking met uw reclamebureau, architect of zonweringspecialist kunt u een keuze maken uit een groot aantal modellen. Voor elke gevel is een bijpassend model te verkrijgen met de juiste uitstraling voor uw pand. De meest geschikte markies wordt voor u op maat gemaakt in onze fabriek en voorzien van het door u uitgekozen doek.

Belettering & Logo’s kunnen door ons worden aangebracht. Naast een grote verscheidenheid aan markiezen levert Betalux┬« ook baldakijnen in vele uitvoeringen. Een uitzonderlijk chique manier om de entree van uw bedrijf op te laten vallen. De baldakijnen kunnen worden bekleed met dezelfde dessins en kwaliteitsdoeken als van de markiezen. Belettering & Logo’s worden ook hier in de fabriek aangebracht.

Voor frames en kappen kunt u een keuze maken uit diverse materialen zoals granen, meranti hardhout, aluminium en kunststof.

Betalux® markiezen industrie kan u in samenwerking met onze dealer alle informatie verstrekken omtrent deze prachtige horecamarkiezen & baldakijnen.

Kapsalon & Boutiquemarkiezen

Kapsalon & BoutiquemarkiezenSpeciaal voor uw kapsalon heeft Betalux┬« markiezen industrie een aantal verschillende modellen markiezen in het assortiment. Bekijk de foto’s door op de link hier rechts te klikken.

De markiezen zijn de ideale reclamedragers voor uw salon.

De markiezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen:

+ Hout
+ Aluminium
+ Kunststof (Omkasting)

De doeken waarmee het markiesframe wordt bekleed zijn van ven de hoogste kwaliteit en verkrijgbaar in vele dessins. Alle reclame uitingen die hierop kunnen worden aangebracht, zoals naam & logo’s zijn hand geschilderd.

De markiezen zijn geschikt gemaakt om permanent uit te hangen, indien nodig kan men de markiezen optrekken d.m.v. hand of electrische bediening, en kan praktisch op alle gevels en kozijnen geplaatst worden. De belasting voor de salongevel is minimaal, waardoor de markies op oude panden ook zeer goed kan worden toegepast.

Natuurlijk heeft de markies ook de functie van zonwering. Deze eigenschap gecombineerd met de functie van reclamedrager maakt van de markies een efficiente aankleding voor de gevel van uw salon. U slaat twee vliegen in ├ę├ęn klap.