Het kleurvaste doek op onze Solero¬ģ parasols, is van ongekende kwaliteit. De kleurechtheid van het doek, wordt beoordeeld met een 7-8 op een schaal van 8.

Dit is de hoogst bereikbare kwaliteit op de markt. Daarom bieden wij u 4 jaar kleurgarantie op uw parasol, in de praktijk, behoudt het doek zijn diepe pigment nog veel langer.

In sommige situaties is het niet wenselijk of zelfs onmogelijk om een parasol in het terras te verankeren. U zou dan kunnen kiezen voor een verrijdbare parasolvoet. Vaak is een dergelijke voet toch een sta-in-de-weg. Zeker als u elke vierkante meter van uw terras of balkon wilt benutten. Solero muurparasols zijn dan een prima alternatief.

P6 Duo 615x300 of 515x250cm
P6 Uno 300√ó300 of 250x250cm
P7 300√ó300, 250√ó250 of √ė350cm

 

Vierkant of rond

Bent u op zoek naar flexibele beschutting? Dan is de Solero Prostor P7 muurparasol een prima oplossing. Deze luxe muurparasol is verkrijgbaar in drie verschillende doekmaten: vierkant 250x250cm en 300x300cm of rond 350cm. De mast van de P7 muurparasol wordt aan de boven- en onderzijde aan de gevel gemonteerd. De muurbeugels zijn draaibaar; ook met deze muurparasol kunt u de schaduw dus makkelijk naar uw hand zetten. Draaien gaat eenvoudig door het doek op de gewenste stand te draaien, deze stand kunt u vervolgens vergrendelen.

 

Een originele Solero aan de muur?

Tenslotte hebben we nog de Solero Prostor P6 (Uno en Duo) in het programma. Deze vierkante muurparasols kunnen weliswaar niet draaien, maar zijn wel onderling koppelbaar. Door de parasoldoeken van 250 of 300 cm. d.m.v. afritsbare doekgoten met elkaar te verbinden, ontstaat een zonweringsysteem tot een oneindige breedte! Deze muurparasol wordt dan ook vaak gekocht in plaats van een zonnescherm.  De muur wordt door een zonwering tamelijk zwaar belast. Zo niet met deze muurparasols. De kracht wordt verdeeld over de mast, waardoor de muurparasols ook geschikt zijn voor montage aan een uitbouw, serre of historisch pand.

Wij hopen dat de tekst en beelden op de productpagina’s voor zich spreken. De muurparasols hebben ongekend veel mogelijkheden en zijn leverbaar in veel kleurrijke en kleurvaste tinten.