Het kleurvaste doek op onze Solero® parasols, is van ongekende kwaliteit. De kleurechtheid van het doek, wordt beoordeeld met een 7-8 op een schaal van 8.

Dit is de hoogst bereikbare kwaliteit op de markt. Daarom bieden wij u 4 jaar kleurgarantie op uw parasol, in de praktijk, behoudt het doek zijn diepe pigment nog veel langer.

Solero® P7 Pro muurparasol – Ø3.5, 2.5×2.5 of 3×3 meter

 
 De Solero Prostor P7 muurparasol is in drie formaten leverbaar: twee vierkante uitvoeringen van 250 en 300 cm en een rond exemplaar met een diameter van 350 cm. Voor welk formaat u ook kiest, de P7 muurparasol laat zich altijd uitzonderlijk makkelijk bedienen. Met behulp van de geïntegreerde gasveer schuift u de parasol moeiteloos open en dicht.

Draaibare beugels
Ondanks zijn formaat, is de Solero Prostor P7 opvallend eenvoudig van links naar rechts te draaien. Deze ruimtebesparende parasol wordt aan de boven- en onderzijde namelijk gedragen door twee draaibare muurbeugels. Hiermee verplaatst u de schaduw moeiteloos over uw terras.

Volledig beschermd
In gesloten positie valt de parasol nauwelijks op. Het systeem sluit volledig naar de mast. De optionele hoes beschermt zowel het doek als de aluminium constructie. Het sluiten van de parasol gaat minstens zo gemakkelijk als het openen ervan. U draait aan de knop en de parasol doet het werk voor u. Zodra de parasol naar de mast is geschoven kunt u de knop weer terugdraaien, de parasol is dan gesloten.

De Solero Prostor muurparasol wordt geleverd met hetzelfde unieke en gepatenteerde one-move systeem als de P6 Quattro parasols. In het filmpje ziet u hoe makkelijk de parasols zich laten openen en sluiten. Wilt u ‘s avonds wat langer blijven zitten? Als optie is ook verwarming of verlichting verkrijgbaar.

De Solero Prostor P7 muurparasol wordt geleverd met een set draaibare muurbeugels. Hierdoor kunt u het doek makkelijk naar links of rechts bewegen.

De kwaliteit en duurzaamheid van een parasol worden voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van het doek. De snelheid van het verkleuren (door UV-straling) is afhankelijk van de manier waarop het garen is gekleurd. In tegenstelling tot de meeste polyester doeken op de markt, worden de garens van Solero parasols tijdens de productie in de vezelkern geverfd, hierdoor kunnen we een lange levensduur garanderen. Garens die pas na productie gekleurd worden, zullen beslist sneller verkleuren. Vergelijk het met een wortel en een radijs.

Een waterkolom zegt iets over de hoeveelheid water dat een parasoldoek kan ‘verdragen’ alvorens er water doorheen dringt. Een waterkolom van 300 mm wil zeggen dat een doek pas water doorlaat wanneer er een druk op staat die vergelijkbaar is met het gewicht van een kolom water van 30 cm hoogte. De waterkolom geeft dus aan hoeveel mm water er per cm2 op het doek kan staan voordat het materiaal doorlekt.

Solero parasoldoeken vormen een prima bescherming tegen schadelijke invloeden van de zon. Door de aantasting van de ozonlaag worden er steeds minder ultraviolette stralingen gefilterd. Daarom wordt een kwalitatief doek met een optimale bescherming steeds belangrijker. Met uitzondering van de doeken white sand en naturel (die een UPF waarde van 30+ hebben en 95% van het zonlicht tegenhouden), filteren de Solero Prostor doeken 100% van de schadelijke ultraviolette stralingen. Dit duiden wij aan met de factor UPF 50+.

Het frame van de Solero parasols wordt vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft een relatief laag gewicht met een hoge sterkte. Bovendien is het materiaal corrosiebestendig en recyclebaar.

De baleinen van een parasol zijn de ‘spaken’ waar het doek op gespannen staat. Bij een vierkante parasol is er een onderscheid tussen de lange en de korte balein. De lange baleinen zijn de baleinen die de hoeken met elkaar verbinden, de korte baleinen zijn de baleinen die de korte kanten met elkaar verbinden.

De Solero Prostor P7 muurparasol is leverbaar in twee vierkante uitvoeringen van 250*250 cm. of 300*300 cm. en in een rond formaat van 350 cm.

Het doek van de Prostor muurparasols kan prima worden bedrukt met uw reclametekst of logo. Dit kunnen we doen op de boven- of onderkant van het doek en zelfs op een speciaal op maat gemaakte, afritsbare volant.

Solero Prostor wordt geleverd met het unieke en gepatenteerde one-move bedieningssysteem, compleet met gasveer, voor een moeiteloze bediening. In het filmpje op deze pagina ziet u hoe gemakkelijk de doeken zich laten openen en sluiten.

Solero Prostor is uitgevoerd met een kwalitatief hoogwaardige gasdrukveer, hierdoor wordt u het zware werk bespaard.

De Solero Prostor muurparasol sluit boven de tafel. Stoelen en tafels hoeven dus niet steeds te worden verschoven bij het in- of uitklappen van de parasols.

De doeken van Solero Prostor sluiten naar de mast. Dit houdtt in dat de ingeklapte parasol tegen de mast hangt zodra deze gesloten is. In gesloten toestand ontstaat hierdoor een compact geheel.

De Solero Prostor muurparasols zijn leverbaar in de volgende kleuren:

white sand
buttercup
black widow
natural white
night blue
terra cotta
lead grey
olive green
taupe
carbon grey
paris red
bitter orange

De Solero Prostor P7 muurparasol is leverbaar in 3 formaten. Zie onderstaande tekening: