Solero® Patio Pro tuinparasol – 3×3 meter

U wilt sfeer en uitstraling in uw tuin? Maar toch een strak design? Kies dan voor de Solero Patio parasol. Deze trendy design parasol heeft een stevig frame met een hoogglans laklaag in trendy zilvergrijs.

Kwaliteit voor jaren plezier
Het speciale Solero O’Bravia parasoldoek is van een mooie, zware kwaliteit en bovendien kleurvast. Blauw blijft blauw en vervaagt niet na twee seizoenen. Bovendien wordt het parasoldoek mooi op spanning gehouden door de doekspanners in de baleinen. De Solero Patio wordt geleverd met een gratis beschermhoes en is te plaatsen met een parasolvoet of een grondanker.

Een echte blikvanger dus, zéker in combinatie met de Solero Accento click-on verlichting. Een parasol waar u nog jaren plezier van zult hebben! 

Het kleurvaste O’Bravia doek op onze Solero® parasols, is van ongekende kwaliteit. De kleurechtheid van het O’Bravia-doek, wordt beoordeeld met een 7-8 op een schaal van 8.

Dit is de hoogst bereikbare kwaliteit op de markt. Daarom bieden wij u 4 jaar kleurgarantie op uw parasol, in de praktijk, behoudt het doek zijn diepe pigment nog veel langer.

Daarnaast zijn Solero® doeken behandeld met een waterafstotende coating (waterkolom 300mm), zodat u ook tijdens een zomerse bui droog blijft onder uw parasol.

 

 

 

 

De Solero Patio tuinparasol is verkrijgbaar in de volgende kleurvaste doektinten:

 

Het frame van de Solero parasols wordt vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft een relatief laag gewicht met een hoge sterkte. Bovendien is het materiaal corrosiebestendig en recyclebaar.
 

De kwaliteit en duurzaamheid van een parasol worden voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van het doek. De snelheid van het verkleuren (door UV-straling) is afhankelijk van de manier waarop het garen is gekleurd. In tegenstelling tot de meeste polyester doeken op de markt, worden de garens van Solero parasols tijdens de productie in de vezelkern geverfd, hierdoor kunnen we een lange levensduur garanderen. Garens die pas na productie gekleurd worden, zullen beslist sneller verkleuren. Vergelijk het met een wortel en een radijs.

Een waterkolom zegt iets over de hoeveelheid water dat een parasoldoek kan ‘verdragen’ alvorens er water doorheen dringt. Een waterkolom van 300 mm wil zeggen dat een doek pas water doorlaat wanneer er een druk op staat die vergelijkbaar is met het gewicht van een kolom water van 30 cm hoogte. De waterkolom geeft dus aan hoeveel mm water er per cm2 op het doek kan staan voordat het materiaal doorlekt.

Solero parasoldoeken vormen een prima bescherming tegen schadelijke invloeden van de zon. Door de aantasting van de ozonlaag worden er steeds minder ultraviolette stralingen gefilterd. Daarom wordt een kwalitatief doek met een optimale bescherming steeds belangrijker. Alle doeken filteren 100% van de schadelijke ultraviolette stralingen. Dit duiden wij aan met de factor UPF 50+

De Patio parasol is leverbaar in een vaste afmeting van 300*300 cm. 

De volant is de strook textiel onderaan de voorzijde van een zonnescherm of parasol, vaak in hetzelfde patroon als het zonnescherm zelf. Vroeger was een volant vaak gegolfd, tegenwoordig zijn ze meestal recht. De Patio parasol wordt standaard zonder volant geleverd.

Het Patio doek kan prima worden bedrukt met uw reclametekst of logo. Dit kunnen we doen op de boven- of onderkant van het doek.

De baleinen van een parasol zijn de ‘spaken’ waar het doek op gespannen staat. Bij een vierkante parasol is er een onderscheid tussen de lange en de korte balein. De lange baleinen zijn de baleinen die de hoeken met elkaar verbinden, de korte baleinen zijn de baleinen die de korte kanten met elkaar verbinden.

De baleinen van de Solero Patio zijn uitgerust met speciale baleinveren ofwel doekspanners. Hiermee wordt het doek mooi op spanning gehouden voor een strakke uitstraling.

 
U opent en sluit de Patio parasol heel makkelijk door middel van een stevig koord met een dubbele katrollensysteem.
U ontvangt bij aankoop van een Patio parasol een gratis beschermhoes in de kleur beige, welke is voorzien van een vuil- en waterafstotende coating en een bescheiden logo. Zelfs in gesloten positie is het zichtbaar dat u een originele Solero op uw terras heeft staan.
parelwit
rood
platinum grijs
zwart
taupe
marine blauw
zwart