10004151

Pergolazonweringen van WAREMA

Elke dag een beetje vakantie

Ontdek de hoogwaardige pergolazonweringen Perea van WAREMA. Geniet van de geborgenheid met het hele gezin, ongestoorde uurtjes met z’n tweeën of een gezellige avond met vrienden – beschermd tegen zon, regen of blikken. Ze bieden schaduw, fascineren door hun design en overtuigen als bescherming tegen weersinvloeden. Met de styling van een pergolazonwering zet u accenten op elk terras en op elk balkon. De WAREMA vakhandelaar bij u in de buurt helpt u graag en adviseert u over de diverse mogelijkheden met een pergola zonwering op een stijlvolle, innovatieve en effectieve manier schaduw te creëren. Zo verlengt u niet alleen uw zomervakantie maar vergroot u ook uw appartement of huis, met een nieuwe Woon-comfort-kamer voor u en uw gezin.

 

Individualiteit

WAREMA cassetteschermen zijn maatwerk. Zo heeft u altijd de juiste oplossing voor uw balkon of terras.

Made in Germany

Ontwikkeld en made in Germany – zodat u kunt genieten van de hoogste materiaalkwaliteit en perfecte functionaliteit.


Eenvoudige bediening

Vele jaren ervaring leiden voortdurend tot optimalisaties. Met als resultaat comfort en blijvend plezier.

 

Een keur aan kleuren

Subtiel, opvallend, in ieder geval passend bij uw terras, balkon en gevel – geniet van de keur aan trendy kleuren waaruit u kunt kiezen.

Ontdek de wereld van de pergolazonweringen van WAREMA

Pergolascherm van WAREMA

Met uw WAREMA pergolazonwering geniet u elke dag van dat heel speciale levensgevoel van vrijheid en natuur. En daar horen niet alleen de gerieflijke schaduw en de aangename temperaturen bij, maar ook de esthetische en veelzijdige vormgevingsmogelijkheden van uw Perea. Dankzij de enorme keuze aan doeken, framekleuren en accessoires wordt de pergolazonwering uw heel persoonlijke Perea.

Configureer uw gewenste zonnescherm

Combineer dan eens eersteklas zonwering met een buitengewoon opvallend design. Met de pergolazonwering geeft u een unieke blikvanger vorm. Dat is Outdoor Living in z’n individueelste vorm. Want de geleiding van het doek is niet alleen in rechte, maar ook in gebogen vorm verkrijgbaar. Perfect passend bij de stijl van uw architectuur en uw tuin. Bovendien spant de secudrive®-technologie het doek nog verder. Zet uw heel persoonlijke accenten. De Perea is uw hoogwaardige zonwering van textiel.

 

Designprijs voor pergola zonwering Perea P20

Het pergola zonwering Perea P20 is onderscheiden met de Plus X Award. Door het filigrane uiterlijk en de kubistische vorm kon de P20 de jury overtuigen in de categorieën High Quality, Design, Bedieningsgemak en Functionaliteit. Overtuig uzelf en geniet van een perfecte combinatie van een betrouwbare en een windstabiele zonwering – voor een echt feelgood-plekje op uw terras.

Pergolazonweringen Perea P40 WeatherEdition

De pergolazonwering Perea P40 is nu ook verkrijgbaar als regenoverkapping (regenklasse 2). Dankzij de doorschijnende en tegelijk weerbestendige stofkwaliteit Sunworker Top en een geïntegreerd afwateringsrooster beschermt de nieuwe Perea P40 WeatherEdition ook als het weer niet meespeelt. U krijgt eersteklas bescherming tegen zon en regen met een uitstekend design dat uw terras omtovert in een echte oase van welzijn.

Bescherming tegen zon- en weersinvloeden met pergolazonweringen

Meer tijd buiten doorbrengen

U verwacht van uw pergolascherm niet alleen een gezellig schaduwplekje buiten, maar hecht ook erg veel belang aan een aantrekkelijk design en weersbestendigheid? Ontdek dan de hoogwaardige pergolazonweringen Perea van WAREMA. Zon, regen of wind – door de stabiele constructie en de weerbestendige doeken van een pergolazonwering kunt u van uw terras genieten, wanneer u dat maar wilt.

Onze Perea pergolazonweringen op een rijtje

Pergola-zonweringen Perea

Pergola zonwering Perea P20
 • Maximale breedte 6500 mm
 • Maximale besteldiepte 6000 mm
 • Zeer filigrane vormgeving
 • Kubisch modern design
 • Windstabiele zonwering
 
Pergola zonwering Perea P40
 • Maximale breedte 6500 mm
 • Maximale besteldiepte 7000 mm
 • Windstabiele zonwering met groot oppervlak
 • Bij gebogen geleiderails bijzonder filigrane uitstraling
 • Dankzij volant-rolgordijn ook geschikt voor montage in richting zuidwesten
 
Pergola zonwering Perea P60
 • Maximale breedte 6000 mm
 • Maximale besteldiepte 5000 mm
 • Filigraan pergola zonwering voor gebruik als zon- en regenbescherming
 • Slim geïntegreerde opties voor ontwatering
Pergola zonwering Perea P70
 • Maximale breedte 6000 mm
 • Maximale besteldiepte 6000 mm
 • Bescherming tegen zon en weersinvloeden met een groot oppervlak voor privé of commercieel gebruikte zones
 • Contra-treksysteem met extravagante vouwtechniek

WAREMA kleurenwereld

Beleef onze exclusieve kleurenwerelden. De aluminium delen van uw Terrea knikarmscherm verkrijgt u, afhankelijk van het model, in meer dan 200 trendy kleuren.

Geïntegreerde LED-strips

U wilt een dimbare verlichting op uw terras? De geïntegreerde LED-verlichting in de voorlijst en/of cassette is dankzij de WMS dimmer individueel regelbaar. Van helder licht tot een warme sfeerverlichting zijn alle lichtvarianten voor gezellige zomeravonden mogelijk.

Optioneel volant-rolgordijn

U heeft extra bescherming nodig op uw terras? Het volant-rolgordijn beschermt tegen laagstaande zon en nieuwsgierige blikken van buiten. Bij bepaalde zonneschermtypen kan het volant-rolgordijn per slingerstang of comfortabel met een WMS Handzender worden bediend.

UltraSeamTM

Met de UltraSeam™ technologie zijn er bij de acryl-doeken praktisch geen wikkelvouwen of drukvlekken meer. Door het speciale lijmproces is er een duidelijke verbetering van het oprolgedrag ontstaan, dankzij een gelijkmatigere stofdikte ook bij naden en zomen. UltraSeamTM is vooral bij zonneschijn praktisch onzichtbaar en zorgt voor een uniforme aanblik van het zonnescherm.

Warmtestraler

U wilt langer genieten van de avond op uw terras, ook als het frisser wordt? De design warmtestraler (2.200 Watt) met gekleurd glaskeramiek verlengt uw tijd buiten en zorgt voor een gezellige woon-comfort-sfeer.

Draadloze regeling WMS

Het complete zonweringprogramma Terrea is leverbaar met geïntegreerde WMS besturing en WMS Windsensor, die het scherm tegen slecht weer beschermt. Het zonnescherm kan comfortabel met hand- of wandzenders, of dankzij WMS WebControl pro vanaf overal praktisch per smartphone worden bediend. Met de optionele WMS Windsensor kan het scherm automatisch inrollen en is daardoor tegen slecht weer beschermd.

Zij-schermen

U zoekt nog meer bescherming rondom op uw terras? Met WAREMA zijschermen kunt u de windbescherming en inkijkbeveiliging verhogen. Het zij-scherm verdwijnt daarbij als u het niet meer nodig hebt in een handomdraai in een stevige cassette.