Het kleurvaste doek op onze Solero® parasols, is van ongekende kwaliteit. De kleurechtheid van het doek, wordt beoordeeld met een 7-8 op een schaal van 8.

Dit is de hoogst bereikbare kwaliteit op de markt. Daarom bieden wij u 4 jaar kleurgarantie op uw parasol, in de praktijk, behoudt het doek zijn diepe pigment nog veel langer.

Solero® Prostor Pro | horeca parasol met 4 doeken aan een mast

Buiten genieten wordt steeds belangrijker. Dus is luxe anno 2020 een must voor elke horecaondernemer. Solero begrijpt dit en brengt met de Prostor serie een aantal unieke parasols op de markt, die van uw entree werkelijk iets bijzonders maken. Deze trendy en veelzijdige horeca parasols worden voor u op maat gemaakt en zijn de finishing touch voor uw terras.

Uniek gepatenteerd systeem
Solero Prostor is meer dan een parasol, het is een gemakkelijk inklapbare overkapping met heel veel mogelijkheden. De opstelling bestaat namelijk uit een middenpaal waaraan maar liefst tot vier parasols kunnen worden bevestigd. Via de gepatenteerde bediening, compleet met gasveer, worden de parasols met speels gemak ingeklapt. U kunt de doeken afzonderlijk van elkaar openen of sluiten. Leuk is ook de mogelijkheid om de voet uit te rusten met moodlights. U kunt kiezen voor authentieke ronde parasols of trendy vierkante. De ronde hebben een afmeting van 350 cm. waar de vierkante met 250 cm of 300 cm ook niet echt bescheiden blijven. Met 4 doeken per parasol creëert u zelfs een oppervlakte van meer dan 36 m2!

 

Gemakkelijk in de omgang
Opvallend aan de Solero Prostor parasols is het bedieningsgemak, de parasol doet het zware werk voor u. U hoeft alleen de knop aan te draaien.

Nog meer luxe biedt de elektrische variant van de Prostor parasol waarbij het open en sluiten ‘simpelweg’ via een afstandsbediening gebeurt. Een unieke horeca parasol met het gemak van een elektrisch zonnescherm! Een ideale en flexibele zonwering waar u jarenlang plezier aan zult beleven! Zeker in combinatie met verwarming en verlichting! 

De Solero Prostor P6 horecaparasol bestaat uit een middenpaal waaraan maar liefst tot vier parasols kunnen worden bevestigd. Een Duo opstelling, met twee doeken aan de mast, kan later altijd worden ge-upgrade naar een Quattro versie, door er simpelweg twee extra doeken aan toe te voegen.

De kwaliteit en duurzaamheid van een parasol worden voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van het doek. De snelheid van het verkleuren (door UV-straling) is afhankelijk van de manier waarop het garen is gekleurd. In tegenstelling tot de meeste polyester doeken op de markt, worden de garens van Solero parasols tijdens de productie in de vezelkern geverfd, hierdoor kunnen we een lange levensduur garanderen. Garens die pas na productie gekleurd worden, zullen beslist sneller verkleuren. Vergelijk het met een wortel en een radijs.

Een waterkolom zegt iets over de hoeveelheid water dat een parasoldoek kan ‘verdragen’ alvorens er water doorheen dringt. Een waterkolom van 300 mm wil zeggen dat een doek pas water doorlaat wanneer er een druk op staat die vergelijkbaar is met het gewicht van een kolom water van 30 cm hoogte. De waterkolom geeft dus aan hoeveel mm water er per cm2 op het doek kan staan voordat het materiaal doorlekt.

Solero parasoldoeken vormen een prima bescherming tegen schadelijke invloeden van de zon. Door de aantasting van de ozonlaag worden er steeds minder ultraviolette stralingen gefilterd. Daarom wordt een kwalitatief doek met een optimale bescherming steeds belangrijker. Met uitzondering van de doeken white sand en naturel (die een UPF waarde van 30+ hebben en 95% van het zonlicht tegenhouden), filteren de Solero Prostor doeken 100% van de schadelijke ultraviolette stralingen. Dit duiden wij aan met de factor UPF 50+.

De doeken van de Prostor P6 zijn leverbaar in een rond formaat van 350 cm. en in vierkante afmetingen van 250*250 cm., en 300*300 cm. Bij de ronde uitvoering kunt u kiezen uit een Uno of Duo opstelling, bij de vierkante doeken heeft u de keuze uit een Uno, Duo, Trio of Quattro versie, waarbij de doeken ook nog met elkaar kunnen worden verbonden door doekgoten

Het doek van de Prostor parasols kan prima worden bedrukt met uw reclametekst of logo. Dit kunnen we doen op de boven- of onderkant van het doek en zelfs op een speciaal op maat gemaakte, afritsbare volant.

Een doekgoot is een verbindingsstuk welke tussen twee parasols geritst kan worden, hierdoor is de totale oppervlakte onder de parasol droog en loopt het regenwater langs de buitenkanten van de parasol weg. De doekgoten kunnen worden geplaatst tussen de verschillende doeken van de P6 Duo, Trio en Quattro. Bovendien kunnen de parasols onderling ook met elkaar worden verbonden door zogenaamde interlinking doekgoten. Door diverse P6 Duo of Quattro parasols aan elkaar te koppen, ontstaat een flexibel inzetbare overspanning van een oneindige grootte.

Solero Prostor wordt geleverd met het unieke en gepatenteerde one-move bedieningssysteem, compleet met gasveer, voor een moeiteloze bediening. In het filmpje op deze pagina ziet u hoe gemakkelijk de doeken zich laten openen en sluiten.

U kunt de doeken van de Solero Prostor parasol afzonderlijk van elkaar openen of sluiten. Bekijk het filmpje op deze pagina voor meer informatie.

Solero Prostor is uitgevoerd met een kwalitatief hoogwaardige gasdrukveer, hierdoor wordt u het zware werk bespaard.

De Solero Prostor parasol sluit boven de tafel. Stoelen en tafels hoeven dus niet steeds te worden verschoven bij het in- of uitklappen van de parasols.

De doeken van Solero Prostor sluiten naar de mast. Dat de ingeklapte parasol tegen de mast hangt zodra deze gesloten is. In gesloten toestand ontstaat een compact geheel. De XL versie, een reuzenparasol van 615*615 cm. , heeft slechts een masthoogte van 270 cm. Een groot voordeel: de meeste parasols met een vergelijkbaar doekoppervlak komen tot een totale hoogte van wel 5 meter en zijn hierdoor, letterlijk, een sta-in de-weg.

De Solero Prostor horeca parasols zijn leverbaar in de volgende kleuren:

white sand
buttercup
black widow
natural white
night blue
terra cotta
lead grey
olive green
taupe
carbon grey
paris red
bitter orange

Brochure

Hieronder ziet u de verschillende opstelmogelijkheden van de Solero Prostor parasols: