Rolgordijnen van BD Line®

Wilt u rust in uw interieur? Dan is het strakke uiterlijk van een BD Line rolgordijn de perfecte oplossing. De zeer uitgebreide collectie biedt u een groot kleurenpalet in lichtdoorlatende, transparante, verduisterende, screen en brandvertragende kwaliteiten. De afwerking van een rolgordijn is bij de standaard modellen geheel naar wens te bepalen en te verfraaien met verschillende aluminium onderlijsten en bedieningen in kleur. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen speciaal voor draaikiepramen en dakramen.

Welke sfeer en stijl past bij u?

Graag geven wij u een indruk van onze brede collectie rolgordijnen. Kijk en laat u inspireren! Klik op één van de foto’s om het beeld groter te bekijken.

Onderlijst afwerking

 

Standaard worden de rolgordijnen afgewerkt met een fraaie ovale geanodiseerde onderlijst. Wilt u een luxere uitstraling dan is dezelfde ovale onderlijst uitvoerbaar met een mineraal gecoate structuur lak.  De mineraal gecoate ovale onderlatten zijn verkrijgbaar in Chystal Black, Chrystal Anthracite, Chrystal Taupe, Chrystal Grey en Chrystal Sand.