Een donkere slaapkamer met rolluiken

Rolluiken zorgen ervoor dat jij in het weekend een uurtje langer in je bed kan blijven liggen. Even wat energie bijtanken zonder dat je vroeg gewekt wordt door geluiden van buitenaf. Met rolluiken slaap je langer en rustiger en word je niet meer gewekt door binnenvallende zonlicht

.

Rolluiken zijn multifunctioneel

RolluikenĀ zijn een multifunctioneel product. Met rolluiken voor je ramen kun jij niet alleen lekker uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geĆÆsoleerd is. Rolluiken houden de warme lucht in de zomer effectief buiten de deur. Dit geldt ook voor de koude lucht in de winter. Zo bespaar je aanzienlijk op je energierekening. Daarnaast hebben rolluiken een geluidswerende en inbraakvertragende eigenschap.

Duurzaam aluminium (AluEco)

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht.

5 jaar garantie

Ā 

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze rolluiken, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie.

Bespaar energie met rolluiken

Rolluiken kunnen in de zomer en winter voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen!

Rolluik V020 – Elegant

Het rolluik V020 – Elegant heeft een goede verduisterende werking maar doet haar naam vooral eer aan door de elegante uitstraling. Doordat de extra kleine rolluikkast zelfs bij grote pantsers kan worden toegepast wordt het gevelbeeld van je woning minimaal aangepast. Met een maximale hoogte van 4 meter kan dit rolluik enorme oppervlakten overspannen. Het rolluik is tot slot uitvoerbaar in 15 standaard kleuren, zo zorg je voor een mooie kleurenmatch met je kozijn of gevel.

Specificaties

Max. breedte3000 mm
Max. hoogte4000 mm
BedieningHandbediend of elektrisch
SolarmotorOptioneel
Pantsergewicht2,79 [kg/m2]
Ā Ā 

Populairste  Kleuren


Grijs V19
Grijs V19
Bruin V04
Ivoor V07

Rolluik V030 – Steady

Rolluik V030 ā€“ Steady beschikt over een robuust pantser dat zorgt voor stabiliteit en stevigheid. Dit rolluik is met de maximale breedte van wel 3700mm in staat om enorm ramen te overspannen. Zorg voor een extra isolerende laag tegen warmte, kou en geluid en voorzie je ramen van een extra hang- en sluitwerk. Met meer dan 15 standaard kleuren laat je het rolluik perfect aansluiten bij jouw woning.

Specificaties

Max. breedte3700 mm
Max. hoogte3000 mm
BedieningHandbediend of elektrisch
SolarmotorOptioneel
Pantsergewicht3,5 [kg/m2]
Ā Ā 

Populairste  Kleuren


Grijs V19
Grijs V19
Bruin V04
Ivoor V07

Rolluik RV 40

HetĀ rolluikĀ RV 40 is een populair standaard rolluik. De dikke lamel zorgt voor een uitstekende isolerende werking. Daarnaast biedt het stevige pantser de gewenste veiligheid. Het arreteren van de lamellen zorgt ervoor dat de lamellen van rolluiken niet kunnen vastlopen of verschuiven.

Specificaties

Max. breedte3700 mm
Max. hoogte3000 mm
BedieningHandbediend of elektrisch
SolarmotorOptioneel
Pantsergewicht3,5 [kg/m2]
Ā Ā 

Populairste  Kleuren


Grijs V19
Grijs V19
Bruin V04
Ivoor V07

Rolluik RV 41

Het lichtere pantser maakt hetĀ rolluikĀ RV 41 voornamelijk geschikt voor de kleinere ramen, daarnaast zorgt dit voor een gunstige prijsstelling. Om het vastlopen of verschuiven van de rolluiklamellen te voorkomen zijn deze onderling verbonden.

Specificaties

Max. breedte3000 mm
Max. hoogte3000 mm
BedieningHandbediend of elektrisch (met solarmotor)
SolarmotorOptioneel
Afmeting lamel2,5 [kg/m2]
Ā Ā 

Populairste  Kleuren


Grijs V19
Grijs V19
Bruin V04
Ivoor V07

RV 55 Rolpoort

Rolpoorten beschikken over de techniek vanĀ rolluiken, het pantser van rolpoorten is echter veel zwaarder, hierdoor fungeren ze uitstekend als alternatief voor garagedeuren. Daarnaast worden rolpoorten veel gebruikt voor grote ramen en glaspuien van winkelpanden.

Specificaties

Max. breedte4200 mm
Max. hoogte3300 mm
BedieningElektrisch
Afmeting lamelLamelbreedte 55 mm, lameldikte 12,3 mm

Populairste  Kleuren


Grijs V02
Bruin V04
Ivoor V07

RV 77 Rolpoort

De RV 77 is dĆ© krachtpatser in het assortiment van VeranoĀ®. Het pantser van ditĀ rolluikĀ is krachtig door de brede en zware lamellen. Bij het geforceerd optillen van de rolpoort blokkeert de ophangveer, zo fungeert de poort als goed hang- en sluitwerk voor jouw woning, garage of winkelpand.

Specificaties

Max. breedte4400 mm
Max. hoogte4000 mm
BedieningElektrisch
Afmeting lamelLamelbreedte 77 mm, Lameldikte 19 mmPopulairste  Kleuren


Grijs V02
Bruin V04

Rolluiken op maat

Rolluiken van VeranoĀ® worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de rolluiken tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van rolluiken en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Rolluiken op zonne-energie

Solarmotoren zorgen ervoor dat je rolluiken kunt aansturen met behulp van zonne-energie. Door middel van een zonnepaneel op de omkasting van de rolluiken wordt de batterij telkens weer gevoed met nieuwe energie.Ā Rolluiken op zonne-energieĀ hoeven niet in verbinding te staan met een stroompunt en zorgen voor een besparing op energiekosten.

FAQ rolluiken

Rolluiken zijn mulitfunctionele producten en hebben daarom ook verschillende voordelen. Naast verbeterde isolatie van je woning kunnen rolluiken voor een volledige verduistering van ruimtes zorgen en dempen ze het geluid van buitenaf. Tot slot fungeren rolluiken als een extra hang- en sluitwerk voor je woning.

De maximale afmetingen van een VeranoĀ® rolluik uit Ć©Ć©n deel bedragen:

Maximale breedte: 300 cm
Maximale hoogte: 400 cm

Rolluiken worden aangestuurd door een motor en kunnen daarom bediend worden door middel van een schakelaar, afstandsbediening of smartphone. Daarnaast is het mogelijk om rolluiken te laten openen en sluiten op voorgeprogrammeerde tijdstippen.

Rolluiken op zonne-energie zijn uitgerust met een batterij en een zonnepaneel. Omdat de batterij van dit type rolluiken wordt opgeladen door de zon is er geen verbinding nodig met het stroomnetwerk. Hak- en breekwerk in muren of kozijnen is niet langer nodig om de rolluiken te monteren

De adviesprijs van op afstand bedienbareĀ rolluiken op zonne-energieĀ ligt gemiddeld ā‚¬83,- hoger dan een regulier rolluik met afstandsbediening. Door een snellere montage vallen de montagekosten van rolluiken op zonne-energie mogelijk juist lager uit.