warema-terrassen-markisen-9960691v2-1366x600-xl

WAREMA cassetteschermenOp maat gemaakt voor uw thuis

 

U zoekt een betrouwbare zonwering voor uw terras of balkon en hecht waarde aan de beste functionaliteit en modern design? Werp dan een blik op onze Terrea cassetteschermen. Met WAREMA vindt u gegarandeerd het juiste zonnescherm voor uw smaak.

Cassette-schermen Terrea

Cassette-scherm Terrea 550
 • Maximale breedte 4500 mm
 • Maximale uitval 2500 mm
 • Bijzonder filigraan cassette-scherm voor kleine balkons en terrassen
 • Weersonafhankelijke constructie, omdat het schermdoek en de knikarmen in de cassette beschermd worden
Cassette-scherm Terrea 580
 • Maximale breedte 5500 mm
 • Maximale uitval 3000 mm
 • Compact cassette-scherm voor middelgrote terrassen
 • Dankzij optioneel volant-rolgordijn ook geschikt voor montage in richting zuidwesten
Cassette-scherm Terrea K50
 • Maximale breedte 5000 mm
 • Maximale uitval 3000 mm
 • Klein hoekig cassette-scherm
 • Dankzij optioneel volant-rolgordijn ook geschikt voor montage in richting zuidwesten
Cassette-scherm Terrea K60
 • Maximale breedte 7000 mm
 • Maximale uitval 4000 mm
 • Groot cassette-scherm met aantrekkelijk design
 • Talrijke oplossingen voor nagenoeg elke terrassituatie
Cassette-scherm Terrea K70
 • Maximale breedte 7000 mm
 • Maximale uitval 4000 mm
 • Moderne, kubusvormige cassettescherm voor grote terrassen
 • Talrijke vormgevingsmogelijkheden, dankzij een grote keus aan aanvullende uitrustingen

Cassette-scherm van WAREMA

Ontspannen genieten in de openlucht

Cassette-schermen zorgen voor optische accenten – ook op kleine oppervlakken. De grote keuze aan zonneschermstoffen en framekleuren biedt u veel ruimte voor eigen vormgevingswensen. De clou: de compacte cassette beschermt knikarmen en schermdoek tegen weersinvloeden. Een cassettescherm van WAREMA is net zo individueel als u! Ge├»ntegreerde LED-strips, LED-strip lichtrail, WMS Comfort-besturing, WMS dimmer (LED), warmtestraler of volant-rolgordijn ÔÇô u beslist wat bij u past.

Voordelen van onze cassette-zonneschermen in een oogopslag:

 

 • Gemakkelijk in en uit te schuiven
 • Lengte kan worden aangepast met de afstandsbediening
 • Diverse accessoires beschikbaar
 • De luifels zijn beschermd tegen vuil en weersinvloeden in de cassette
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen, en in verschillende afmetingen

Ontdek de wereld van de Terrea cassetteschermen van WAREMA

warema-terrassen-markisen-9960691v2-1366x600-xl
warema-9988226v2-560x270-xl
Terrea Cassettescherm

Een cassettescherm van WAREMA biedt veel voordelen: het kan gemakkelijk worden in- en uitgerold, kan met een draadloze afstandsbediening worden versteld en biedt talrijke accessoires en stof- en kleurvarianten. Het beste: het wordt op maat voor uw woning gemaakt en is binnenin de cassette beschermd tegen vervuiling en weersinvloeden.

Configureer uw gewenste zonnescherm

Een cassette-scherm van WAREMA is een ideale zonwering als maximale schaduw bij compacte afmetingen vereist is. Dankzij de compact constructie maakt het cassette-scherm van WAREMA zich klein in de cassette en is het beschermd tegen het weer als u het niet nodig hebt. Als u het laat zakken, laat het zich van zijn grootste kant zien.

Bescherming tegen de zon zonder compromissen

 

Stoffen voor onze schaduwgevende cassette-zonneschermen

 

Onze┬ázonweringsdoeken┬ázorgen voor schaduw en houden lichte regen van uw terras – maar ze kunnen nog meer. Dankzij onze ruime keuze aan kleuren en materialen kunt u het doek aanpassen zodat de cassetteluifel harmonieus opgaat in de gevel van uw woning. Onze complete stoffencollectie met meer dan 300 verschillende dessins vindt u in de┬áWAREMA collectie-adviseur.┬áU moet de kwaliteit van de stof afstemmen op uw behoeften. Zo kunnen bijvoorbeeld met verschillende materialen mooie kleuraccenten worden aangebracht.

 • Waterafstotend Regenwerende stoffen met een waterkolom van meer dan 22.000 mm
 • Schermdoek dat bescherming biedt tegen verblinding, zon en UV, maar toch doorschijnend is.
 • Scheurvaste acryldoeken met lichtechte kleurenpracht, 3D-effect of luchtdoorlatende impregnering
 • WAREMA SecuTex glasvezelweefsel met siliconencoating die schittering vermindert
 • Schemerige stoffen met een goede transparantie, ideaal voor valantiegordijnen
 • Soltis 92 polyestergaren met een hoge reflectiegraad

 

 • ┬á

Configureer cassetteluifel

 

Type-keuze en accessoires voor cassette-zonneschermen

 

WAREMA cassette-zonneschermen passen harmonieus en onopvallend in de gevel – maar kunnen ook sterke accenten zetten op uw balkon of in uw tuin. Je hebt keuze te over!

 

De WAREMA cassetteluifel 550 is de kleinste cassetteluifel en toont zijn voordelen overal waar zonwering bijzonder compact moet zijn. In ingeschoven toestand blijft de omvang van de cassette tot een minimum beperkt en wordt het luifeldoek volledig beschermd. De 580 cassetteluifel biedt met zijn even kleine als vlakke cassette en het precies passende uitvalprofiel een geslaagde combinatie van modern design en compacte bouwwijze. De K50 cassetteluifel biedt een bijzonder stijlvolle schaduw voor terrassen en balkons: Het hoekige uiterlijk van de luifel past goed bij de moderne kubusvormige woningarchitectuur. Net als de moderne K60 cassetteluifel bieden deze designgeoptimaliseerde modellen een betrouwbare zonwering. Een optionele geïntegreerde windsensor zorgt ervoor dat het zonnescherm snel wordt ingetrokken wanneer het weer verandert. Ook de K70 cassetteluifel biedt een exclusief design en een uitgekiende functionaliteit. Met zijn lineaire vorm zet hij bijzondere visuele accenten. Het besturingssysteem kan bijna onzichtbaar in de zijpanelen worden geïntegreerd.

 

 

Alle Terrea cassette-zonneschermen kunnen worden geleverd met een geïntegreerde bediening, geïntegreerde verlichting, windsensor, stralingsverwarming en valantie-rolgordijnen in diverse vormen.

Betrouwbare zonwering met Terrea cassetteschermen

Individualiteit

WAREMA cassetteschermen zijn maatwerk. Zo heeft u altijd de juiste oplossing voor uw balkon of terras.

Made in Germany

Ontwikkeld en made in Germany ÔÇô zodat u kunt genieten van de hoogste materiaalkwaliteit en perfecte functionaliteit.


Eenvoudige bediening

Vele jaren ervaring leiden voortdurend tot optimalisaties. Met als resultaat comfort en blijvend plezier.

 

Een keur aan kleuren

Subtiel, opvallend, in ieder geval passend bij uw terras, balkon en gevel ÔÇô geniet van de keur aan trendy kleuren waaruit u kunt kiezen.

Extra uitrusting voor cassette-zonneschermen

 

Maximaal comfort voor uw voortent

 

Een cassetteluifel van WAREMA is de ideale zonwering wanneer maximale schaduw gewenst is bij compacte afmetingen. Dankzij het compacte ontwerp maakt de cassetteluifel van WAREMA zich klein in zijn cassette en is hij beschermd tegen weersinvloeden wanneer u hem niet nodig heeft. Maar wanneer het wordt uitgebreid, komt het als geroepen. Indien gewenst kunt u de luifels ook bestellen met de volgende extra voorzieningen:

 • Ge├»ntegreerde LED-verlichting
 • Stralingsverwarming
 • WMS windsensor
 • Valance rolgordijn
 • Verschillende vormen

WAREMA Terrea CassetteschermenExtra technologie├źn en kenmerken

Een cassettescherm van WAREMA is een ideale zonwering als schaduw bij compacte afmetingen vereist is. Het doek verdwijnt geheel in de cassette en is zo bij weer en wind in ingetrokken toestand in elke positie beschermd. Bovendien overtuigt het door de aantrekkelijke look en de doordachte details.

De eigenschappen maken het verschil

WAREMA kleurenwereld

Beleef onze exclusieve kleurenwerelden. De aluminium delen van uw Terrea knikarmscherm verkrijgt u, afhankelijk van het model, in meer dan 200 trendy kleuren.

Geïntegreerde LED-strips

U wilt een dimbare verlichting op uw terras? De geïntegreerde LED-verlichting in de voorlijst en/of cassette is dankzij de WMS dimmer individueel regelbaar. Van helder licht tot een warme sfeerverlichting zijn alle lichtvarianten voor gezellige zomeravonden mogelijk.

Optioneel volant-rolgordijn

U heeft extra bescherming nodig op uw terras? Het volant-rolgordijn beschermt tegen laagstaande zon en nieuwsgierige blikken van buiten. Bij bepaalde zonneschermtypen kan het volant-rolgordijn per slingerstang of comfortabel met een WMS Handzender worden bediend.

UltraSeamTM

Met de UltraSeamÔäó technologie zijn er bij de acryl-doeken praktisch geen wikkelvouwen of drukvlekken meer. Door het speciale lijmproces is er een duidelijke verbetering van het oprolgedrag ontstaan, dankzij een gelijkmatigere stofdikte ook bij naden en zomen. UltraSeamTM is vooral bij zonneschijn praktisch onzichtbaar en zorgt voor een uniforme aanblik van het zonnescherm.

Warmtestraler

U wilt langer genieten van de avond op uw terras, ook als het frisser wordt? De design warmtestraler (2.200 Watt) met gekleurd glaskeramiek verlengt uw tijd buiten en zorgt voor een gezellige woon-comfort-sfeer.

Draadloze regeling WMS

Het complete zonweringprogramma Terrea is leverbaar met geïntegreerde WMS besturing en WMS Windsensor, die het scherm tegen slecht weer beschermt. Het zonnescherm kan comfortabel met hand- of wandzenders, of dankzij WMS WebControl pro vanaf overal praktisch per smartphone worden bediend. Met de optionele WMS Windsensor kan het scherm automatisch inrollen en is daardoor tegen slecht weer beschermd.

Zij-schermen

U zoekt nog meer bescherming rondom op uw terras? Met WAREMA zijschermen kunt u de windbescherming en inkijkbeveiliging verhogen. Het zij-scherm verdwijnt daarbij als u het niet meer nodig hebt in een handomdraai in een stevige cassette.