Knikarmscherm van WAREMA

Ā 

Voor optimaal gebruik van de ruimte

Knikarmschermen zijn veelzijdige alleskunners onder de WAREMA zonwering. Door de grote keuze aan stoffen en doek- en framekleuren gaan ze harmonieus op in het totaalbeeld van uw terras.

Ā 

Het optionele volant-rolgordijn zorgt voor perfecte bescherming ā€“ ook bij laagstaande zon. Waar wacht u nog op? Laat u adviseren!

Ontdek de wereld van de Terrea knikarmschermen van WAREMA

Terrea Knikarmscherm

Een knikarmscherm van WAREMA verfraait elk balkon en terras. Hiermee is optimaal benutten van de ruimte mogelijk en kan het scherm compleet in de gevel verdwijnen als het niet wordt gebruikt. Terrea knikarmschermen behoren daarbij tot de bijzonder veelzijdige alleskunners onder de WAREMA zonweringen.

Configureer uw gewenste zonnescherm

Met de knikarmschermen Terrea van WAREMA heeft u een adembenemende keuze uit doeken en individuele vormgevingsmogelijkheden. Kies uit de verbluffende trenddessins een vormgeving die uw stijl onderstreept of verander met subtiele effen kleuren met uw knikarmscherm Terrea de kleur en sterkte van de schaduw.

Zonwering op de kleinste ruimte met Terrea knikarmschermenZonwering met stijl

Elk knikarm-scherm wordt door WAREMA persoonlijk gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarmee bent u verzekerd van een zonwering precies naar uw wensen. De mogelijkheden bij de keuze van uw persoonlijke knikarm-scherm zijn daarbij legio. Kies Ć©Ć©n van de vier modellen en vervolgens Ć©Ć©n van de meer dan 100 mogelijke kleuren en dessins. Daarna ontstaat uw knikarm-scherm waar u dankzij de kwaliteit, het design en de eenvoudige bediening veel plezier aan zult beleven.

Onze Terrea knikarmschermen op een rijtje

Knikarm-schermen Terrea open

Ā 
Ā 
Knikarm-scherm Terrea 530
 • Maximale breedte 6000 mm
 • Maximale uitval 3500 mm
 • Functionele zonwering voor de montage in beschutte situaties
 • Optioneel met regendak of als LB uitvoering
Knikarm-scherm Terrea 700S
 • Maximale breedte 5960 mm
 • Maximale uitval 3000 mm
 • Knikarm-scherm voor de inbouw in een ter plaatse aanwezige schacht
 • Optioneel met kap aan voorzijde
Ā 
Knikarm-scherm Terrea G60
 • Maximale breedte 7000 mm
 • Maximale uitval 4000 mm
 • Zonwering met groot oppervlak voor de montage op een beschutte plaats
 • Dankzij de LB uitvoering ook geschikt voor smalle terrassen

Knikarm-schermen Terrea halfopen

Knikarm-scherm Terrea H60
 • Maximale breedte 7000 mm
 • Maximale uitval 4000 mm
 • Bescherming van boven voor doek en knikarmen door de standaard regendak
 • Extra bescherming van het doek aan de onderkant door optionele doeklagerschaal
 • LB uitvoering mogelijk voor grote uitval bij kleine screenbreedte
 • Door draaibare aandrijving variabel instelbare hellingshoek

Warema Terrea Knikarmschermen

EXTRA TECHNOLOGIEƋN EN KENMERKEN

Zodat u zich echt op uw gemak voelt tijdens uw siĆ«sta, tijdens spelletjes en plezier met het gezin maar ook tijdens romantische uurtjes met z’n tweeĆ«n, raden wij u onze accessoires voor Terrea knikarmschermen aan. Met een geĆÆntegreerde warmtestraler verlengen knikarmschermen bijvoorbeeld het outdoorseizoen tot ver in de herfst. En met opvallende LED-strips creĆ«ert u een unieke lichtambiance die de buren zal verbazen.

De eigenschappen maken het verschil

Ā 

WAREMA kleurenwereld

Beleef onze exclusieve kleurenwerelden. De aluminium delen van uw Terrea knikarmscherm verkrijgt u, afhankelijk van het model, in meer dan 200 trendy kleuren.

GeĆÆntegreerde LED-strips

U wilt een dimbare verlichting op uw terras? De geĆÆntegreerde LED-verlichting in de voorlijst en/of cassette is dankzij de WMS dimmer individueel regelbaar. Van helder licht tot een warme sfeerverlichting zijn alle lichtvarianten voor gezellige zomeravonden mogelijk.

Optioneel volant-rolgordijn

U heeft extra bescherming nodig op uw terras? Het volant-rolgordijn beschermt tegen laagstaande zon en nieuwsgierige blikken van buiten. Bij bepaalde zonneschermtypen kan het volant-rolgordijn per slingerstang of comfortabel met een WMS Handzender worden bediend.

UltraSeamTM

Met de UltraSeamā„¢ technologie zijn er bij de acryl-doeken praktisch geen wikkelvouwen of drukvlekken meer. Door het speciale lijmproces is er een duidelijke verbetering van het oprolgedrag ontstaan, dankzij een gelijkmatigere stofdikte ook bij naden en zomen. UltraSeamTM is vooral bij zonneschijn praktisch onzichtbaar en zorgt voor een uniforme aanblik van het zonnescherm.

Warmtestraler

U wilt langer genieten van de avond op uw terras, ook als het frisser wordt? De design warmtestraler (2.200Ā Watt) met gekleurd glaskeramiek verlengt uw tijd buiten en zorgt voor een gezellige woon-comfort-sfeer.

Draadloze regeling WMS

Het complete zonweringprogramma Terrea is leverbaar met geĆÆntegreerde WMS besturing en WMS Windsensor, die het scherm tegen slecht weer beschermt. Het zonnescherm kan comfortabel met hand- of wandzenders, of dankzij WMS WebControl pro vanaf overal praktisch per smartphone worden bediend. Met de optionele WMS Windsensor kan het scherm automatisch inrollen en is daardoor tegen slecht weer beschermd.

Zij-schermen

U zoekt nog meer bescherming rondom op uw terras? Met WAREMA zijschermen kunt u de windbescherming en inkijkbeveiliging verhogen. Het zij-scherm verdwijnt daarbij als u het niet meer nodig hebt in een handomdraai in een stevige cassette.