17676v1

Schacht-systeem-rolluiken van WAREMA

 

Inbouw in ter plaatse aanwezige stortkasten/schachten

Schacht-systeem-rolluiken van WAREMA overtuigen door hun functionaliteit, hun moderne design en hun kwaliteit. Maar in het bijzonder zijn ze erg eenvoudig in te bouwen bij nieuwbouwprojecten of renovaties. Gebruik uw schacht-rolluik gewoon in de bestaande schachten. U hoeft ze alleen maar in de lagers en bovenbuis op de geleiderail te klikken. En klaar is Kees. Uw nieuwe schacht-rolluik voegt zich gelijk dankzij de smalle geleiderails heel onopvallend in uw gevel. Niet in de laatste plaats ook dankzij het grote assortiment kleuren en afwerkingen.

Voor maximaal bedieningsgemak zorgen de verschillende bedieningsmogelijkheden. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid uw met een motor uitgeruste schacht-rolluiken draadloos te bedienen.

 

Alle producten op een rijtje

Schacht-systeem-rolluiken SSR
  • Maximale breedte 3800 mm
  • Maximale hoogte 3500 mm
  • Maximale oppervlakte 10 m²
  • Inbouw vindt plaats in ter plaatse reeds aanwezige kasten/schachten.
  • Wordt onopvallend geïntegreerd in de constructie van het gebouw.
  • Onafhankelijke montage van rolluik en raam

Klassieker in de schacht

 

Betrouwbare rolluiken

 

Het schacht-rolluik is een klassieker en als betrouwbare zonwering gewoon onmisbaar. Dat is niet zo verwonderlijk. Want de klassieker zorgt voor een aangename koelte in uw interieur, op dagen waarop de zon het weer eens goed met u voorheeft. Maar breekt daarentegen de schemering aan, dan ontstaat achter uw gesloten schacht-rolluik snel een gevoel van veiligheid en geborgenheid. En bovendien helpt een schacht-rolluik u in het koude jaargetijde energie te besparen door een isolerende luchtlaag voor uw raam te toveren. Goed dus, dat deze klassieker precies op maat en aan uw wensen aangepast te verkrijgen is bij WAREMA.