9962628v1

Terrasoverkappingen van WAREMA

Verleng uw tijd buiten

 

Om het terras te beschermen tegen weersinvloeden, zijn hoogwaardige terrasoverkappingen in tijden van hete zomers onmisbaar. Daarbij is het de moeite waard om waarde te echten aan een hoge windstabiliteit, omdat deze de zonwering niet alleen beschermt tegen beschadiging. Hij zorgt er tegelijkertijd ook voor dat de beschaduwing op het terras zelfs op hete en tegelijkertijd winderige dagen kan worden gebruikt en het interieur niet onaangenaam opwarmt. Tenslotte wil niemand zijn zonwering moeten inrollen als er bij 30 graden plotseling wind opsteekt. WAREMA biedt terrasoverkappingen die zorgen voor een lange werking van de terrasbeschaduwing en ook bij onweer en regen een gevoel van geborgenheid geven. Maar niet elke terrasoverkapping is hetzelfde. Welke terrasoverkappingen van WAREMA op welke manier kunnen bijdragen aan weersbestendigheid en gezelligheid, laten we u op deze pagina zien. En voor welke terraszonwering u ook kiest – bij WAREMA krijgt u een oplossing op maat.

Zonweringsoplossingen als terrasoverkapping

 

Terraszonweringen van WAREMA bieden u een unieke keur aan vormen, functies en kleuren. Daardoor wordt uw terraszonwering een heel persoonlijk stijlelement dat uw terras net dat beetje meer geeft en uw uurtje buiten betovert.

Lamellendakken Lamaxa

Een aantrekkelijke en weersbestendige optie voor terras en tuin is het intelligente Lamaxa lamellendak. Verticale schermen of schuifelementen beschermen tegen wind en kou, de lamellen leiden het water bij regen betrouwbaar af.

Pergolazonweringen Perea

U verwacht van uw zonwering niet alleen een gezellig schaduwplekje buiten, maar hecht ook veel belang aan een aantrekkelijk design? Ontdek dan de hoogwaardige pergolazonweringen van WAREMA. Die bevallen door hun harmonische vormentaal, waardoor ze elk terras een uniek accent geven. Tegelijkertijd garandeert de stabiele constructie steeds een optimale bescherming tegen zon en weersinvloeden ÔÇô ook als het er eens wat stormachtiger aan toe gaat.

Serrezonweringen Climara

U wilt het hele jaar ongecompliceerd kunnen ontspannen in uw serre en daar genieten van het uitzicht? Met serre-zonweringen kunt u zich altijd ontspannen en bent u indien gewenst perfect tegen de zon beschermd. Afgestemd op uw wensen bieden wij u de optimale bescherming tegen zon, inkijk en verblinding, zowel voor klassieke serres als individuele architectonische situaties met grote glazen oppervlakken of terrasoverkappingen.

Terrasschermen Terrea

U wilt meer tijd buiten doorbrengen en toch een perfecte zonwering hebben? Met onze innovatieve schermoplossingen cre├źert u op uw terras een geheel nieuwe leefruimte om te werken, te ontspannen of te spelen, voor het hele gezin. In ons huidige programma vindt u hoogwaardige terrasschermen voor elke inbouwsituatie en elke smaak.

Woon-comfort met terraszonwering

Onbekommerd genieten van de zomer

Terraszonwering van WAREMA is een onmisbare begeleider als u en uw gezin de zomer het liefst buiten doorbrengen. Want tegenwoordig speelt de bescherming tegen schadelijke UV-stralen een steeds grotere rol. Met een effectieve terraszonwering maken u van uw terras evenzeer een veilige als heerlijke koele favoriete plek. Ongeacht of er een kinderverjaardag voor de deur staat, u buiten wilt ontbijten of vrienden uitnodigt voor de barbecue. Onze beschaduwingen voor het terras geven u op elk moment het goede gevoel dat u alles heeft gedaan voor het woon-comfort van uw naasten. En bovendien cre├źert WAREMA terraszonwering een unieke Woon-comfort-sfeer – zowel door zijn design als zijn functionaliteit.

Terrasoverkapping met lamellendaken

De weersbestendige optie

 

Een aantrekkelijke en weersbestendige optie voor terras en tuin is het intelligente Lamaxa lamellendak. Verticale schermen of schuifelementen beschermen tegen wind en kou, de lamellen leiden het water bij regen betrouwbaar af. De toelaatbare sneeuwlast bij volle functionaliteit bedraagt 50 kg per m2 bij alle groottes en uitrustingsvarianten, zodat de ruimte onder het lamellendak zelfs in de winter kan worden gebruikt.

Terrasoverkapping met pergolazonweringen

Geïntegreerde bescherming tegen stormschade

 

Bij de pergola zonweringen met gepatenteerd WAREMA secudrive®-systeem is het WMS sensorsysteem kant-en-klaar geïntegreerd voor een automatische besturing. De windsensor registreert de krachten die op het scherm werken. Het scherm wordt bij het overschrijden van de opgeslagen grenswaarden ingedraaid en is zo beschermd tegen stormschade. Naast de wind meet het sensorsysteem ook helderheid en neerslag.

Terrasoverkapping met schermen

Geïntegreerde windsensoren beschermen uw zonnescherm

 

Om uw terras te beschermen tegen hitte door de zon, zijn hoogwaardige zonweringsproducten onmisbaar. Ook Terrea terrasschermen van WAREMA bezitten geïntegreerde windsensoren, die de schermen bij wind zelfstandig indraaien en uw terraszonwering zo beschermt tegen stormschade. Met de juiste helling en doekselectie beschermt uw zonnescherm het terras ook tegen lichte regen.

Zonwering als terrasoverkapping

Weersbestendige doeken en materialen

 

Regen, zon, wind – elk weer oefent andere invloeden op de zonweringsinstallaties uit. WAREMA gaat daarom bij de terraszonwering voor weersbestendige stoffen en materialen om de lange levensduur van de overkapping te waarborgen. De┬ádoeken┬ávoor terrasschermen zijn daarom zeer robuust en bieden bij UV-instraling een effectieve lichtbeschermingsfactor, maar tegelijkertijd houden ze ook lichte regen tegen. De regendichte zonneschermstof van de weersbestendige pergolazonweringen Perea P60 en P70 bezit een ingewerkt PVC-rooster dat het water naar de ge├»ntegreerde ontwateringsgoot leidt en gecontroleerd laat afvloeien. In aanvulling daarop garanderen gepoedercoate aluminiumdelen zoals geleiderails, kappen, profielen en kasten een lange levensduur.

All-weather bescherming voor terrasoverkappingen

Sensoren en automatisering voor uw beschaduwing

 

Geautomatiseerd bestuurde terrasoverkappingen zijn zelfs goed beschermd tegen weersinvloeden en waarborgen bovendien meer veiligheid voor de woning. Dankzij intelligente bediening met WMS WebControl pro kan de zonwering met een app vanuit de hele wereld betrouwbaar worden bestuurd. Vanaf kantoor, uit de auto of op vakantie en bij onzekere weersomstandigheden, kunnen de gebruikers hem met een tikje van de vingers besturen en bijvoorbeeld de rolluiken neerlaten of bij een opstekende storm controleren of het zonnescherm van het terras is ingerold. In de app wordt de status van het geselecteerde product getoond, zodat het in- en uitrollen altijd gecontroleerd kan worden. De draadloze regeling werkt volledig zelfstandig met een sensor. Deze registreert de meteorologische gegevens zoals windsnelheid, windrichting, zoninstraling, temperatuur, neerslag, en maakt de automatische besturing van de zonweringsproducten mogelijk.

Terrasoverkapping met zonnezeilen

Extreem stabiele beschaduwing voor het terras

 

U hecht veel waarde aan design? Een zonnezeil is eveneens geschikt als beschaduwing voor uw terras. Zonnezeilen als terrasoverkapping beschermen u niet alleen effectief tegen een te hoge zoninstraling en zorgen zo voor een aangenaam klimaat op uw terras – de terraszonwering is ook geschikt als bescherming tegen lichte wind. De clou: door een comfortabele hoogteverstelling kunt u zonnezeilen van WAREMA afhankelijk van de zonnestand instellen voor de optimale beschaduwing of als bescherming tegen de wind op uw terras. En bij storm of slecht weer wordt uw WAREMA zonnezeil gewoon met de motor ingerold. Gemakkelijker kan niet.