warema-terrassen-markisen-14914v4-1366x600-xl

Zij-scherm van WAREMA

 

Bescherming tegen zon, wind en nieuwsgierige blikken

 

Een zij-scherm van WAREMA is een perfecte aanvulling op uw zonwering. Het biedt aan de zijkant bescherming tegen de zon, weer en wind. En het houdt nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers op afstand. Daarmee slaat u altijd een goed figuur – dankzij het doekverloop in verschillende uitvoeringen en vele designs, die optimaal bij uw serre, uw balkon of u terras passen.

 

Doordachte details trakteren u desgewenst op een perfect doorkijkje en garanderen bovendien dat u lang plezier hebt van uw zij-scherm.

Individualiteit

WAREMA cassetteschermen zijn maatwerk. Zo heeft u altijd de juiste oplossing voor uw balkon of terras.

Made in Germany

Ontwikkeld en made in Germany – zodat u kunt genieten van de hoogste materiaalkwaliteit en perfecte functionaliteit.


Eenvoudige bediening

Vele jaren ervaring leiden voortdurend tot optimalisaties. Met als resultaat comfort en blijvend plezier.

 

Een keur aan kleuren

Subtiel, opvallend, in ieder geval passend bij uw terras, balkon en gevel – geniet van de keur aan trendy kleuren waaruit u kunt kiezen.

Uittrekbare windbescherming en inkijkbeveiliging

 

Functionaliteit en hoogwaardig design

 

Met onze zij-schermen hoeft u niet bang te zijn dat uw zicht permanent wordt belemmerd. Als u het niet nodig heeft, rolt u de inkijkbeveiliging eenvoudig op. Het doek is dan in de cassette optimaal beschermd tegen vuil en stof. De bediening is kinderlijk eenvoudig, zodat u uw bescherming tegen weersinvloeden in korte tijd in-respectievelijk uitgeschoven hebt. Maar functionaliteit is niet het enige highlight, waarmee onze zijdelingse zonwering indruk maakt. Onze hoogwaardige designs en de grote keuze aan kleuren zorgen ervoor, dat u precies het juiste zij-scherm voor uw terras of balkon kunt vinden. In combinatie met andere WAREMA-producten, bijvoorbeeld een balkonscherm, stemt u uw zonwering perfect op elkaar af en krijgt zo een optimale bescherming en een samenkomend design.

Onze zij-schermen op een rijtje

Zij-schermen

 

Zij-scherm 390
  • Maximale hoogte 2500 mm
  • Maximale uittreksel 5000 mm
  • Maximale oppervlakte 10 m²
  • Manueel uittrekbaare zij-scherm biedt bescherming tegen inkijk, zonbestraling en wind
  • Optionele schuine doekvorm

Drievoudige bescherming met zijschermen

 

De zijdelingse zichtbeveiliging, inkijkbeveiliging en bescherming tegen weersinvloeden

 

Door een schuin doekverloop past het zij-scherm zich bijv. perfect aan de helling van de terrasoverkapping of de serre aan. U kunt het WAREMA zijscherm natuurlijk ook met een recht doekverloop bestellen. Het doek is in ingerolde toestand in de cassette optimaal beschermd tegen stof en vuil. Het zij-scherm is kinderlijk eenvoudig uittrekbaar. De handgreep wordt aan de tegenoverliggende zijde in een greephouder vastgeklikt.

Eigenschappen van zij-schermen

Compleet betrouwbare zonwering

Met een zonnescherm van WAREMA bent u perfect beschermd tegen zoninstraling van bovenaf. Als aanvulling bevelen wij een van onze uittrekbare zij-schermen aan. Deze wordt verticaal op uw balkon of terras aangebracht en beschermt u tegen blikken van buitenaf, weer en wind en tegen zijdelingse zoninstraling.

Een zij-scherm van WAREMA wordt voor u op maat vervaardigd in Duitsland. Een schuin of recht verloop van het doek waarborgt dat uw zij-scherm de helling van uw terrasoverkapping, uw scherm of uw serre optimaal volgt.

De enorme diversiteit aan doeken garandeert een zij-scherm precies naar uw smaak. Een kinderlijk eenvoudige bediening is even vanzelfsprekend als een optimale bescherming van uw opgetrokken zij-scherm.