warema-10004600v2-1366x600-xl

Zonnezeil voor het balkon

Tover voor uzelf een schaduwrijk plekje

 

Naar hartenlust van de frisse lucht genieten en daarbij ontspannen in de koele schaduw op het balkon? De zonnezeilen van WAREMA maken van uw balkon een heel bijzondere zitplaats, waar u achterover kunt leunen en ontspannen. Of u nu geniet van een gezellig kopje koffie, een spannend boek of wat kletsen – met de balkonzeilen van WAREMA bent u beschermd tegen de zon en haar gevaarlijke UV-stralen en kunt u toch genieten van de milde temperaturen buiten.

Individualiteit

WAREMA cassetteschermen zijn maatwerk. Zo heeft u altijd de juiste oplossing voor uw balkon of terras.

Made in Germany

Ontwikkeld en made in Germany – zodat u kunt genieten van de hoogste materiaalkwaliteit en perfecte functionaliteit.


Eenvoudige bediening

Vele jaren ervaring leiden voortdurend tot optimalisaties. Met als resultaat comfort en blijvend plezier.

 

Een keur aan kleuren

Subtiel, opvallend, in ieder geval passend bij uw terras, balkon en gevel – geniet van de keur aan trendy kleuren waaruit u kunt kiezen.

Zeil-varianten voor uw balkon

U heeft de keus

 

WAREMA biedt balkon-zonnezeilen aan in verschillende vormen en kleuren. Zo is het voor u kinderlijk eenvoudig het model te vinden dat perfect bij u en uw balkon past. Een vaststaand of vrijstaand zonnezeil – Bij ons vindt u voor elke smaak de ideale oplossing en krijgt u voor elk balkon het juiste model. Laat uw ideeën gewoon de vrije loop! Wij produceren uw zonnezeil voor het balkon in Duitsland van hoogwaardige stoffen en helemaal volgens uw wensen. Met het juiste onderhoud beleeft u gegarandeerd lange tijd veel plezier aan uw zonnezeil. Want als u regelmatig uw zonnezeil reinigt ziet het er ook over een paar jaar nog als nieuw uit. Om het zeil te monteren, vindt u bij ons bovendien de passende accessoires: trekbanden, steunen en consoles.

Zonnezeil Sonea

Zonnezeil Sonea S70
  • Maximale breedte 9000 mm
  • Maximale uittreksel 6500 mm
  • Opvallend design voor tuin en terras
  • Verschillende doekvormen (symmetrisch, asymmetrisch of een driehoekvorm) mogelijk
  • Comfortabel te bedienen met een handzender

Balkon zonnezeilComfort zoals u dat wenst

 

Natuurlijk komt ook het bedieningsgemak bij WAREMA niets te kort. Want u kunt onze zonnezeilen voor het balkon ook laten uitrusten met een motor, die dan de inkijkbeveiliging elektrisch oprolt. Ofwel met een druk op de knop of comfortabel overal vandaan met een app op uw smartphone. En het beste van alles: Als u het zonnedak voor het balkon combineert met een EWFS Weerstation , rolt dit automatisch in bij harde wind.