warema-10004600v2-1366x600-xl

Zonnezeil voor het terras

Van de zomer buiten genieten

 

Op een zonnige dag gezellig buiten op het terras zitten en een boek lezen, koffie drinken of zelfs werken? Geen probleem: want onze zonnezeilen zorgen op uw terras voor de nodige bescherming tegen de zon. Met de zeilen van WAREMA kunt u buiten ontspannen bij aangenaam warme temperaturen en bent u tegelijkertijd optimaal beschermd tegen gevaarlijke UV-stralen. Maar de zonnezeilen voor het terras overtuigen niet alleen wat betreft functionaliteit – ook met hun uiterlijk: ze zijn licht en luchtig, filigraan en elegant. Met hun tijdloze design verhogen zij optisch de waarde van uw huis en maken van uw veranda een woon-comfort-oase van een bijzonder niveau.

Zonnezeilen van WAREMA

Terrasoverkapping van het hoogste niveau

 

Onze zonnezeilen voor terrassen kunt handmatig of met motoraandrijving in-of uitrollen- aan u de keus! Kiest u voor de elektrische oplossing, dan profiteert u van het hoogste comfort. Want met een druk op de knop kan het zonnezeil als overkapping in de juiste positie worden gebracht. Daarnaast kunt u de elektrische zonwering met een EWFS Weerstation combineren. Dit maakt het mogelijk de beschaduwing volledig automatisch aan te passen op basis van meteorologische gegevens. Met deze oplossing schuift het zonnezeil voor het terras volledig in als de wind te sterk is – voor meer veiligheid. U wilt een zeil gebruiken als overkapping van uw terras en zelf de greep op alles hebben? Met het WAREMA draadloos systeem is dat geen probleem: hiermee bedient u uw terraszeil vanaf elke plek in huis. Natuurlijk kunt u het zonnezeil voor het terras ook in uw Smart Home integreren. Zo kunt u naast uw verwarming, alarmsysteem of rolluiken, ook uw zonnezeil-overkapping comfortabel bedienen via tablet of smartphone.

 
Zonnezeil Sonea S70
  • Maximale breedte 9000 mm
  • Maximale uittreksel 6500 mm
  • Opvallend design voor tuin en terras
  • Verschillende doekvormen (symmetrisch, asymmetrisch of een driehoekvorm) mogelijk
  • Comfortabel te bedienen met een handzender

WAREMA zonnezeil voor het terrasEen verscheidenheid aan oplossingen naar uw smaak

 

Onze zonnezeilen zijn ware allrounders, want ze passen hun vorm eenvoudig aan de plattegrond van uw terras aan. U wilt een bijzonder groot oppervlak overkappen? Dan is het aan te bevelen een zonnezeil voor het terras uit te kiezen dat vast op de muur wordt gemonteerd. Want deze kan grote oppervlakken zonder problemen afdekken. Met een vrijstaand geĂŻnstalleerde variant tovert u een gewichtloos bijna zwevend uiterlijk tevoorschijn – ideaal voor kleine, asymmetrische terrassen. Wilt u zich beschermen tegen de nieuwsgierige blikken van de buren, bijzonder laagstaande zon of een milde avondwind? Het zonnezeil voor het terras van WAREMA kan ook enkelzijdig neergelaten worden. Dat gaat heel eenvoudig met een druk op de knop of volautomatisch – hoe u maar wilt. Onze terraszeilen laten niets te wensen over!