warema-10004600v2-1366x600-xl

Stevig tuin-zonnezeil

Voor een schaduwrijk plekje

Ā 

U wilt graag de zandbak van uw kinderen beschermen tegen gevaarlijke UV-stralen zodat de kleintjes daar ook bij zonnig weer zorgeloos kunnen spelen? U wilt graag de barbecueplaats overkappen om daar in de namiddag gezellig met de hele familie samen te kunnen zitten en barbecueƫn? Of zoekt u een schaduw-oplossing voor uw zithoek, zodat u daar in alle rust ook tijdens de middagzon kunt ontspannen en een boek lezen? Onze zonnezeilen veranderen uw tuin in een woon-comfort-oase en bieden de optimale bescherming tegen de zon. Met hun luchtig-lichte design zien zij er bijzonder filigraan uit en hebben een zwevende uitstraling. Op deze manier integreert u de schaduwgevers perfect in uw huis.

Zonnezeilen voor de tuin-fans

vorm, kleur, diversiteit

Met onze zonnezeilen kunt u in uw tuin bijzonder grote oppervlakken beschaduwen. Zelfs op oneffen oppervlakken is dit geen probleem. Want u kunt de vorm van uw zeildoek voor de tuin aanpassen. Naast symmetrische zijn ook asymmetrische vormen verkrijgbaar ā€“ Wat u ook wenst, wij maken het mogelijk!

De tuin-zonnezeilen passen zich geheel aan uw architectonische wensen aan. Bij WAREMA heeft u de keuze uit verschillendeĀ zonneschermstoffenĀ in verschillende designs. Of u nu kleuraccenten wilt aanbrengen of de voorkeur geeft aan een tijdloze kleur – met de zonnezeilen van WAREMA maakt u van uw tuin een lievelingsplek, helemaal naar uw smaak.

Zonnezeil Sonea

Zonnezeil Sonea S70
  • Maximale breedte 9000 mm
  • Maximale uittreksel 6500 mm
  • Opvallend design voor tuin en terras
  • Verschillende doekvormen (symmetrisch, asymmetrisch of een driehoekvorm) mogelijk
  • Comfortabel te bedienen met een handzender

Zonnezeilen voor de tuinTechnische finesses inclusief

Ā 

Er steekt een harde wind op en uw zonnescherm staat gespannen in de tuin? Leun achterover en ontspan – want u hoeft het niet zelf in te schuiven. Kiest u voor een elektrisch bediende oplossing en koppelt u deze aan hetĀ EWFS Weerstation , dan zal uw zonnescherm automatisch inschuiven wanneer de wind in de tuin te sterk wordt. Of integreer het windzeil voor de tuin in uw Smart Home en bedien dit comfortabel met de app – waar u maar wilt. Zo heeft u bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om de zonwering lager te zetten – vooral praktisch als de zon laag staat, de buren nieuwsgierig kijken of een koel briesje waait. Geniet van optimaal comfort met WAREMA en maak gebruik van veel technische verfijningen. Onze zonnezeilen maken u het leven in uw tuin onder de vrije hemel comfortabeler en aangenamer.