Plissé hordeuren

geplaatst in: Indoor, Unilux | 0

Plissé hordeuren

De plissé hordeuren zijn fraai en strak vormgegeven en passend voor elke deuropening. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. U kunt kiezen uit een enkelvoudige plissé hordeur of dubbele plissé hordeuren, beide plissé varianten bieden optimale bescherming en zorgen voor maximale ventilatie.

De bedieningslijst van de plissé hordeuren blijft in elke positie staan. Deze hordeur is windvast en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. De plissé hordeur kan zowel in het kozijn als op het kozijn of muur worden bevestigd, afhankelijk van de woonsituatie.

De plissé hordeuren zijn geschikt voor:

  • binnendraaiende deuren
  • buitendraaiende deuren
  • schuifpuien
  • openslaande tuindeuren

Door het vernieuwde design kunnen de plisséhorren voor deuren worden geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van extra profielen of borstels.

Plisséfit horren voor deuren

De Plisséfit hordeuren zijn in diverse afmetingen beschikbaar. Standaard worden de horren geleverd per 20mm (even getallen) oplopend in hoogte. De breedte dient op maat gemaakt te worden. De maximale breedte maten zijn 1100, 1450 en 1800mm.

De plissé hordeur is standaard leverbaar in vijf RAL-kleuren. Speciaal voor openstaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele Plisséfit leverbaar. Bij de dubbele plisséfit sluiten beide plissé hordeuren in het midden door middel van een fraai vormgegeven magneetsluiting. De Plisséfit is tevens geschikt voor grote openingen tot wel 10 meter breed.

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *