Plisségordijnen voor Velux lichtkoepels

geplaatst in: Indoor, Velux | 0

De plisségordijnen voor lichtkoepels zijn ideaal om het binnenvallende daglicht te verzachten en extra decoratie toe te voegen. Ze zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en te bedienen met de handige io-homecontrol afstandsbediening.

Plisségordijnen voor lichtkoepels:

  • verzachten het daglicht
  • op afstand bedienbaar (op netstroom)
  • verkrijgbaar in 3 kleuren

Kleuren

Bediening

Afstandsbediend – op netstroom

Het plisségordijn voor lichtkoepels op netstroom wordt bediend met de innovatieve Velux Integra bedieningstablet. Met één veeg van uw vinger kunt u het plisségordijn openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer kunt u het plisségordijn ook handmatig openen en sluiten. Dat maakt deze plisségordijnen tot een een zeer welkome aanvulling om het binnenvallende daglicht in uw aanbouw of uitbouw te verzachten.

Comfortverhogende programma’s

Volledig automatisch ventileren, warmteweren of gewekt worden door de eerste zonnestralen: het Velux bedieningstablet beschikt over volautomatische programma’s die ervoor zorgen dat het klimaat in huis aangenaam blijft. Gebaseerd op de geografische positie van uw huis sturen de af-fabriek ge√Įnstalleerde programma’s op uw tablet op het juiste moment een signaal uit naar de lichtkoepel om deze te openen of te sluiten. Hierdoor blijft het klimaat in uw huis op elk moment comfortabel zonder dat u er omkijken naar heeft.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *