Pliss├ęgordijnen

geplaatst in: Indoor, Velux | 0

Pliss├ęgordijnen vullen uw kamer met elegant diffuus daglicht. De pliss├ęgordijnen kunnen overal in het dakraam flexibel worden geplaatst voor perfecte controle over fel zonlicht.

Pliss├ęgordijnen

  • verzachten het daglicht
  • flexibele positionering in het dakraam
  • 20 kleuren en dessins

Kleuren

 

 
 
 

Bediening

De pliss├ęgordijnen zijn gemakkelijk met de hand te bedienen. U opent of sluit het gordijn met ├ę├ęn van de twee productbrede handgrepen. U kunt de stof op elke positie in het dakraam schuiven. Ze zijn ideaal voor handmatig te bedienen dakramen die binnen handbereik gemonteerd zijn.

Is het dakraam buiten handbereik gemonteerd, dan adviseren wij u om een pliss├ęgordijn op netstroom toe te passen. U kunt er echter ook voor kiezen om een bedieningsstang ZCZ 080 of ZCT 200 aan te schaffen en te voorzien van een adapter om uw pliss├ęgordijn mee te bedienen.

Afstandbediend – op netstroom

Pliss├ęgordijnen op netstroom worden bediend met de innovatieve Velux Integra bedieningstablet. Met ├ę├ęn veeg van uw vinger kunt u de pliss├ęgordijnen openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer kunt u de pliss├ęgordijnen ook handmatig openen en sluiten.

Comfortverhogende programma’s

Volledig automatisch ventileren, warmteweren of gewekt worden door de eerste zonnestralen: de Velux bedieningstablet beschikt over volautomatische programma’s die ervoor zorgen dat het huis aangenaam blijft. Gebaseerd op de geografische positie van uw huis sturen de af-fabriek ge├»nstalleerde programma’s op uw tablet op het juiste moment een signaal uit naar het gordijn om deze te openen of te sluiten. Hierdoor blijft het klimaat in uw huis op elk moment comfortabel zonder dat u er omkijken naar heeft.

Afstandsbediend op zonne-energie

Velux Integra pliss├ęgordijnen op zonne-energie zijn perfect voor handbediende dakramen en dakramen op zonne-energie. Ze laten zich gemakkelijk installeren omdat ze niet afhankelijk van het netstroom zijn.

Montage

De af-fabriek gemonteerde en gepatenteerde montagebeugels worden standaard bij elk Velux dakraam geleverd. Ze garanderen een probleemloze montage van alle originele Velux gordijnen.

Delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *