Rolgordijnen

geplaatst in: Indoor, Velux | 0

Een rolgordijn is een eenvoudige en stijlvolle manier om binnenvallend daglicht te verzachten en privacy aan uw kamer toe te voegen. Rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren en te gebruiken. Daarnaast zijn rolgordijnen verkrijgbaar in 15 fantastische kleuren en dessins

Een rolgordijn

  • verzacht het binnenkomende daglicht
  • zorgt voor privacy
  • brengt kleur in uw interieur
  • is verkrijgbaar in 15 fantastische kleuren en dessins

Kleuren

Bediening

Een rolgordijn is verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. U kunt kiezen tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Is uw dakraam binnen handbereik gemonteerd, dan is handmatige bediening wellicht de beste optie voor u. Deze optie is vriendelijk voor uw portemonnee, eenvoudig te monteren en traploos in elke positie te bewegen in het dakraam.
Is uw dakraam buiten handbereik gemonteerd of wilt u het wooncomfort extra verhogen, dan adviseren wij u te kiezen voor Integra raamdecoratieproducten die op het netstroom of zonne-energie functioneren en de bedienen zijn met een afstandsbediening. Aan u de keuze!

Handbediend – traploos

Handbediende rolgordijnen zijn erg makkelijk te gebruiken. Het rolgordijn is voorzien van een productbrede bedieningsgreep waarmee u het gordijn traploos kunt openen en sluiten. Het rolgordijn is voorzien van een smalle cassette aan de bovenzijde en smalle zijgeleiders aan de zijkant van geanodiseerd aluminium.

Is het rolgordijn buiten handbereik gemonteerd, dan adviseren wij u om een rolgordijn op netstroom of op zonne-energie toe te passen. U kunt echter ook kiezen om een bedieningsstang ZCZ 080 of ZCT 200 aan te schaffen en te voorzien van een adapter om uw rolgordijn me te bedienen.

Afstandsbediend – op netstroom

Rolgordijnen op netstroom worden bediend met de innovatieve Velux Integra bedieningstablet. Met één veeg van uw vinger kunt u de rolgordijnen openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer kunt u de rolgordijnen ook handmatig openen en sluiten.

Afstandsbediend – op zonne-energie

Rolgordijnen met aandrijving op zonne-energie worden bediend via een afstandsbediening. Openen en sluiten, het kan allemaal traploos met één druk op de knop. De herlaadbare accu (op zonne-energie) is voldoende krachtig om 600 opdrachten uit te voeren wanneer deze volledig opgeladen is. Dus zelfs als er geen daglicht aanwezig is om opnieuw op te laden, kunt u het product nog steeds bedienen.

Comfortverhogende programma’s

Volledig automatisch ventileren, warmteweren of gewekt worden door de eerste zonnestralen, de Velux bedieningstablet beschikt over volautomatische programma’s die ervoor zorgen dat het klimaat in huis aangenaam blijft. Gebaseerd op de geografische positie van uw woning sturen de af-fabriek geïnstalleerde programma’s op uw tablet op het juiste moment een signaal uit naar het rolgordijn om deze te openen of te sluiten. Hierdoor blijft het klimaat in uw huis op elk moment comfortabel zonder dat u er omkijken naar heeft.

Montage

De af-fabriek gemonteerde en gepatenteerde montagebeugels worden standaard bij elk Velux dakraam geleverd. Ze garanderen een probleemloze montage van alle originele Velux gordijnen.

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *