Vaste horren voor deuren

geplaatst in: Indoor, Unilux | 0

Vaste horren voor deuren

Deze hordeur staat als een huis: solide, betrouwbaar en duurzaam. Door het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig. De deur is haaks en klemt daardoor niet. Ook sleept deze vaste hordeur niet over de grond.

Modellen en opties

De vaste hordeur is verkrijgbaar in verschillende modellen, ook met aluminium schopplaat. Het 47mm brede profiel straalt extra degelijkheid uit. Een andere optie is een duwplaat in het midden, links of rechts. Verder is deze hordeur ook als pendeldeur ofwel “salondeur” te gebruiken. Dit is ideaal om gemakkelijk in en uit te lopen.

Schuifhorren voor deuren

Ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien, met vaste hordeuren als basis. Dankzij strakke rails boven en onder en glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes,  is een lange levensduur gegarandeerd. Borstels met aangepaste hoogten zorgen voor een insectendichte aansluiting.

Dubbel of duo

Ook is het mogelijk meerdere hordeuren op de rails te schuiven, zodat een dubbele schuifdeur ontstaat waarbij de deuren tegen elkaar aan schuiven. Bij een duo-schuiver schuiven de delen achter elkaar. Dit kan door gebruik te maken van een dubbele geleider.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *