Verduisterend dubbel pliss├ęgordijn voor lichtkoepels

geplaatst in: Indoor, Velux | 0

Dit is een stijlvol en praktisch gordijn voor uw lichtkoepel. Het verduisterende pliss├ęgordijn werkt op zonne-energie en biedt een perfecte controle over de hoeveelheid daglicht en een verbeterde isolatie. Het pliss├ęgordijn heeft een decoratief effect door zijn dubbele pliss├ę zonder zichtbare koorden. Door de aluminium binnenlaag biedt het pliss├ęgordijn verbeterde isolatie en vergroot daardoor het comfort binnenshuis. Het pliss├ęgordijn is bedienbaar met een afstandsbediening.

Het verduisterend dubbel pliss├ęgordijn voor lichtkoepels

  • geeft een zo goed als verduisterend effect
  • is op afstand bedienbaar (op zonne-energie)
  • verkrijgbaar in twee kleuren

Kleuren

Compatibiliteit

Het verduisterend pliss├ęgordijn kan gecombineerd worden met Velux Integra buitenzonwering voor lichtkoepels. Echter, het laadt niet op als de buitenzonwering in gebruik is. Het verduisterend pliss├ęgordijn kan alleen worden gebruikt bij transparante lichtkoepels. Bij de lichtkoepel Opaal komt er onvoldoende zonlicht binnen om de accu van het pliss├ęgordijn voldoende op te kunnen laden.

Bediening

Het lichtdimmend dubbel pliss├ęgordijn voor lichtkoepels is bedienbaar met een afstandsbediening – elektrisch of op zonne-energie.

 

 

 

Delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *