Verduisterende Pliss├ęgordijnen

geplaatst in: Indoor, Velux | 0

De multifunctionele verduisterende pliss├ęgordijnen zijn voor diverse kamertypes geschikt. Dankzij het dubbele pliss├ę met aluminium binnenlaag wordt de isolatie van het dakraam tot wel 26% verbeterd. Bovendien zorgt deze structuur voor een verduisterend effect.

Verduisterende pliss├ęgordijnen worden geheel flexibel in het dakraam geplaatst. Dit resulteert in volledige vrijheid bij het bedienen.

verduisterende pliss├ęgordijnen:

  • verbeteren de isolatie van het dakraam tot wel 26%
  • geven zo goed als volledige verduistering van kamer (98,8% lichtdichtheid)
  • flexibele en traploze bediening

Kleuren

 

Bediening

Handmatig bediend – traploos

De verduisterende pliss├ęgordijnen zijn gemakkelijk met de hand te bedienen. U opent of sluit het gordijn met de productbrede handgreep. Ze zijn ideaal voor handmatig te bedienen dakramen die binnen handbereik gemonteerd zijn.

Is het dakraam buiten handbereik gemonteerd, dan kunt u ervoor kiezen om een bedieningsstang ZCZ 080 of ZCT 200 aan te schaffen en te voorzien van een adapter om uw pliss├ęgordijn mee te bedienen.

Afstandsbediend – nestroom

Velux Integra lichtdimmende pliss├ęgordijnen zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de handbediende verduisterende pliss├ęgordijnen. De lichtdimmende pliss├ęgordijnen maken de kamer donker, maar verduisteren deze niet geheel. Lichtdimmende pliss├ęgordijnen op netstroom worden bediend met de innovatieve Velux Integra bedieningstablet. Met ├ę├ęn veeg van uw vinger kunt u de de lichtdimmende pliss├ęgordijnen openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

Afstandbediend – op zonne-energie

Lichtdimmende pliss├ęgordijnen met aandrijving op zonne-energie worden bediend via een afstandsbediening. Openen, sluiten: het kan allemaal traploos met ├ę├ęn druk op de knop. Beschikt u over een Integra dakraam met aandrijving op zonne-energie, dan kunt u eveneens gebruikmaken van de intelligente Velux Integra bedieningstablet met touchscreen.

Montage

De af-fabriek gemonteerde en gepatenteerde montagebeugels worden standaard bij elk Velux dakraam geleverd. Ze garanderen een probleemloze montage van alle originele Velux gordijnen.

 

 

Delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *