Verduisterende Plisségordijnen

geplaatst in: Indoor, Velux | 0

De multifunctionele verduisterende plisségordijnen zijn voor diverse kamertypes geschikt. Dankzij het dubbele plissé met aluminium binnenlaag wordt de isolatie van het dakraam tot wel 26% verbeterd. Bovendien zorgt deze structuur voor een verduisterend effect.

Verduisterende plisségordijnen worden geheel flexibel in het dakraam geplaatst. Dit resulteert in volledige vrijheid bij het bedienen.

verduisterende plisségordijnen:

  • verbeteren de isolatie van het dakraam tot wel 26%
  • geven zo goed als volledige verduistering van kamer (98,8% lichtdichtheid)
  • flexibele en traploze bediening

Kleuren

 

Bediening

Handmatig bediend – traploos

De verduisterende plisségordijnen zijn gemakkelijk met de hand te bedienen. U opent of sluit het gordijn met de productbrede handgreep. Ze zijn ideaal voor handmatig te bedienen dakramen die binnen handbereik gemonteerd zijn.

Is het dakraam buiten handbereik gemonteerd, dan kunt u ervoor kiezen om een bedieningsstang ZCZ 080 of ZCT 200 aan te schaffen en te voorzien van een adapter om uw plisségordijn mee te bedienen.

Afstandsbediend – nestroom

Velux Integra lichtdimmende plisségordijnen zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de handbediende verduisterende plisségordijnen. De lichtdimmende plisségordijnen maken de kamer donker, maar verduisteren deze niet geheel. Lichtdimmende plisségordijnen op netstroom worden bediend met de innovatieve Velux Integra bedieningstablet. Met één veeg van uw vinger kunt u de de lichtdimmende plisségordijnen openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

Afstandbediend – op zonne-energie

Lichtdimmende plisségordijnen met aandrijving op zonne-energie worden bediend via een afstandsbediening. Openen, sluiten: het kan allemaal traploos met één druk op de knop. Beschikt u over een Integra dakraam met aandrijving op zonne-energie, dan kunt u eveneens gebruikmaken van de intelligente Velux Integra bedieningstablet met touchscreen.

Montage

De af-fabriek gemonteerde en gepatenteerde montagebeugels worden standaard bij elk Velux dakraam geleverd. Ze garanderen een probleemloze montage van alle originele Velux gordijnen.

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *