Verduisterende rolgordijnen

geplaatst in: Indoor, Velux | 0

De verduisterende rolgordijnen bieden u zo goed als volledige verduistering, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van een volledige donkere kamer. Ze zijn ideaal voor slaapkamers waar u een volledige controle over het daglicht nodig hebt met het oog op een goede nachtrust of een verkwikkend dutje overdag.

Het verduisterend rolgordijn is verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren en dessins, zoals 12 fantastische dessins uit de Disney & Velux Droomcollectie en 4 spannende dessins uit de Star Wars Galactic Night collectie.

Verduisterende rolgordijn

  • geeft zo goed als volledige verduistering
  • heeft een traploze bediening
  • is verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren en dessins

Kleuren

Disney & Velux Goodnight collectie
 

Bediening

Het verduisterend rolgordijn is verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. U kunt kiezen tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Is uw dakraam binnen handbereik gemonteerd, dan is handmatige bediening wellicht de beste optie voor u. Deze oplossing is vriendelijk voor uw portemonnee, eenvoudig te monteren en traploos in elke positie te bewegen in het dakraam.

Is uw dakraam buiten handbereik gemonteerd, of wilt u het wooncomfort extra verhogen, dan adviseren wij u de kiezen voor de Integra raamdecoratieproducten die op netstroom of zonne-energie functioneren en te bedienen zijn met een afstandsbediening. Aan u de keuze!

Handbediend – traploos

Handbediende verduisterende rolgordijnen zijn erg gemakkelijk te gebruiken. Het verduisterend rolgordijn is voorzien van een productbrede bedieningsgreep waarmee u het gordijn traploos kunt openen en sluiten. Het verduisterend rolgordijn is voorzien van een smalle cassette aan de bovenzijde en smalle zijgeleiders aan de zijkant van geanodiseerd aluminium.

Is het verduisterend rolgordijn buiten handbereik gemonteerd, dan adviseren wij u om een verduisterend rolgordijn op netstroom of op zonne-energie toe te passen. U kunt er echter ook voor kiezen om een bedieningsstang ZCZ 080 of ZCT 200 aan te schaffen en te voorzien van een adapter om uw rolgordijn mee te bedienen.

Afstandsbediend op netstroom

Verduisterende rolgordijnen op netstroom worden bediend met de innovatieve Velux Integra bedieningstablet. Met één veeg van uw vinger kunt u de verduisterende rolgordijnen openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer kunt u het rolgordijn ook handmatig openen en sluiten.

Afstandsbediend op zonne-energie

Verduisterende rolgordijnen met aandrijving op zonne-energie worden bediend via de afstandsbediening. Openen en sluiten, het kan allemaal traploos met één druk op de knop. Beschikt u over een Integra dakraam met aandrijving op zonne-energie, dan kunt u eveneens gebruikmaken van de intelligente Velux Integra bedieningstablet met touchscreen. De herlaadbare accu (op zonne-energie) is voldoende krachtig om 600 opdrachten uit te voeren wanneer deze volledig is opgeladen. Dus zelfs als er geen daglicht aanwezig is om opnieuw op te laden, kunt u het product nog steeds bedienen.

Comfortverhogende programma’s

Volledig automatisch ventileren, warmteweren of gewekt worden door de eerste zonnestralen, de Velux bedieningstablet beschikt over volautomatische programma’s die ervoor zorgen dat het klimaat in huis aangenaam blijft. Gebaseerd op de geografische positie van uw woning sturen de af-fabriek geïnstalleerde programma’s op uw tablet op het juiste moment een signaal uit naar het verduisterende rolgordijn om deze te openen of te sluiten. Hierdoor blijft het klimaat in uw woning op elk moment comfortabel zonder dat u er omkijken naar heeft.

Montage

De af-fabriek gemonteerde en gepatenteerde montagebeugels worden standaard bij elk Velux dakraam geleverd. Ze garanderen een probleemloze montage van alle originele Velux gordijnen.

 

 

 

Delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *