Rolluiken

geplaatst in: Estate | 0

Een Excellent rolluik (in de kleinste kast van Nederland) koop je altijd te laat…

Rolluiken winnen in Nederland snel terrein. Niet in het minst om de vele voordelen aan dit type zonwering. Rolloek.nl heeft die functies doorontwikkeld en presenteert met de Excellentlijn een topklasse rolluik die zowel zonwerend,  isolerend, geluidwerend, lichtwerend en koudewerend is. Tevens is het een uitstekende inbraakpreventie. Bovendien zorgt dit rolluik voor veel privacy. Een kennismaking met de Excellentlijn kan daarom niet uitblijven. Een extra verrassing is de zeer gunstige prijs. Aangenaam!

Kwaliteit in een kleine rolluikkast

Als u denkt aan een rolluik, wilt u allereerst weten of u kwaliteit koopt. En u wil niet een te grote rolluikkast aan uw gevel. Excellent kan u antwoord geven op deze vragen.

Allereerst is de rolluikkast de kleinste in de markt! Omdat we weten dat het oog dit graag wil. Onze speciale lamel van slechts 40 mm hoogte heeft een speciale rolvorm. Dat zorgt voor de meest compacte rol en voor extra stevigheid.

De rolluiken van Excellent zijn voorzien van sterke dubbelwandige aluminium lamellen die zijn gevuld met polyurethaanschuim. Dit verhoogt de isolatiebuffer tussen geluid en temperatuur. Ter voorkoming van slijtage is tevens op alle profielen een dikke laklaag aangebracht die het aluminium maximaal beschermt. De Excellentlijn is het antwoord op de vraag naar het beste rolluik.

Je hebt rolluiken en je hebt de Excellentlijn. Het verschil leggen we u graag uit.

Geruisloos genieten

Een ander aspect van een rolluik is het geluid dat gepaard gaat met ophalen of neerlaten. Ook daar hebben we extra aandacht aan gegeven. De Excelent rolluikgeleiders zijn uitgevoerd met een luxe borstelprofiel, zodat het pantser vrijwel geluidloos naar beneden zakt. Deze borstel zorgt ook nog eens voor extra verduistering. Rolloek adviseert u omtrent het juiste type geleider.

Sterke dubbelwandige aluminium lamellen

Kleuren

Nadat u overtuigd bent van de voordelen van een Excelentlijn rolluik, rest nog te kiezen voor een passende kleur. De juiste kleur, afgestemd op uw woning, geeft een mooi geheel. U kunt zelfs kiezen voor een combinatie van kleuren. Denk hierbij aan een donkere kast en een lichte kleur lamel. Of welke combinatie u maar wilt.

Bedieningscomfort

De rolluiken kunnen worden uitgevoerd met een elektrische bediening. Daarin is een opbouwschakelaar de basisuitvoering. U bedient deze met een vaste schakelaar. Maar bij een fraai rolluik hoort een afstand bediende motor in combinatie met een fraaie handzender. Dubbel comfort in de bediening van uw scherm, waar u ook zit of loopt! Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin. De op afstand bediende motor is verkrijgbaar met nóg meer bedieningsgemak zoals een tijdschakelklok met instelbare dag- of weekprogramma’s.

Slimme motor voor openstaande ramen

Voor rolluiken is ook een ‚Äėslimme‚Äô motor ontwikkeld: de Esmo Radio Smart. Deze motor voelt weerstand als een naar buitenslaand raam open staat of als een ander obstakel de loop van het rolluik zou hinderen. Deze smart motor is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met een handzender.

Garantie

U stelt prijs op een grote mate van zekerheid? Dan past een Excellentlijn product helemaal bij u.
Met uw aankoop bent u verzekerd van 3 jaar garantie. Dit is een ‚Äėvolledige garantie‚Äô op fabricage- of constructiefouten. Deze garantie omvat de levering van materialen √©n onderdelen. Een extra bevestiging dat u met Rolloek.nl¬†de juiste keus maakt.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *