Screens

geplaatst in: Estate | 0

Screens: bijzonder fijne zonwering! Daar kunnen we duidelijk in zijn: een screen is een bijzonder fijne vorm van effectieve zonwering. Voor Rolloek.nl ook aanleiding om u een perfect product aan te bieden voor jarenlang zorgeloos zonweringscomfort. Screens vallen onder de categorie verticale zonwering. Daardoor heeft u een strakke zonwering aan huis die weinig ruimte vraagt, maar wel een groot zonwerend effect realiseert. Bijzonder fijne zonwering noemen we dat!

Kiezen voor een Excellent screen is kiezen voor effectieve, functionele en makkelijke zonwering. Een Excellent  screen vormt één geheel met uw ramen en gevel, hetgeen een strak effect geeft. Ook op plaatsen waar weinig ruimte is voor zonwering, is dit screen altijd een oplossing.

Excellent Ritsvast-screen

Het Excellent  Ritsvast-screen Rolloek.nl  heeft met de Excellent -Screen een perfecte oplossing voor gevelsituaties waar meer wind op staat. Een speciaal profiel, in combinatie met een soort rits aan beide zijden van het screendoek, zorgt voor een strakke en windvaste ophanging van het doek zonder kieren. Wilt u een wapperend effect van uw screendoek voorkomen, dan moet u in alle gevallen kiezen voor de Excellent Ritsvast-Screen. Ritsvast-screens van Rolloek.nl  zijn leverbaar met ongekende afmetingen! Kleur, vormgeving en doekcollecties De ranke kast waarin het doek is opgerold is verkrijgbaar in 5 standaard kleuren. Qua vorm kunt u kiezen uit een rondvormige kast of vierkant met een afgeschuinde hoek. Het Excellent screendoek is gemaakt van een glasvezelkern met een kunststof ommanteling. Daardoor is het van de zwaartse kwaliteit, oersterk, onbrandbaar en UV-zonlicht bestendig. Kies qua kleur uit onze rijk geschakeerde doekcollecties! Kies uit veel kleurcombinaties en u zult verbaasd zijn van het aanzien van screens op uw gevel. Maar het effect voor binnen is niet minder! Excellent  screens weren 80% van het zonlicht en de warmte, waardoor u binnen een mooi zacht diffuus licht blijft behouden en u houdt de kamertemperatuur op peil. Extra voordeel: u kan van binnen naar buiten kijken, maar nauwelijks van buiten naar binnen. Functioneel zijn Excellent  screens ook. Omdat ze vlak hangen, kunt u ook bij afwezigheid de zonwering naar beneden laten. Rolloek.nl  heeft met zijn doordachte screencollectie aan alles gedacht. Zelfs de prijs is aangenaam scherp! Kortom: wij zijn overtuigd van de vele voordelen van onze screens. Als Rolloek.nl  wenzen wij dat u door ervaring dezelfde overtuiging zult hebben!

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *