Buitenzonwering voor lichtkoepels

geplaatst in: Velux | 0

Buitenzonwering voor optimale warmtewering.

  • Verzacht het daglicht en voorkomt directe verblinding
  • Beschermt de kamer tegen opwarming door zonlicht
  • Biedt volledige privacy

De semi-transparante zonwering wordt eenvoudig van buitenaf gemonteerd tussen de kunststof koepel en de glasplaat. De witte transparante structuur houdt tot 76% van de zonnewarmte tegen door zonnestralen te blokkeren voordat deze via het glas de ruimte kunnen opwarmen. De bediening gaat op zonne-energie door middel van een afstandsbediening. Hierdoor zijn elektradraden niet nodig. De binnentemperatuur blijft comfortabel door het weren van tot wel 76% van de zonnewarmte. MSG is niet geschikt voor een VELUX vlakglas lichtkoepel.

Beschikbare kleuren

Bediening

Gordijnen met een aandrijving op zonne-energie worden bediend met een afstandsbediening. Dit betekent dat u het gordijn vanaf elke positie in de ruimte kunt bedienen. Het gordijn functioneert op zonne-energie en kan, indien nodig, ook handmatig bediend worden. De accu kan zonder opladen 600 maal de buitenzonwering openen of sluiten. Daglicht is echter al voldoende om de accu op te laden, dus in de praktijk zal de accu nooit zonder stroom zitten.

Materiaal

De VELUX buitenzonweringen voor lichtkoepels worden vervaardigd uit een transparante stof met gaasstructuur voorzien van een PVC coating. De zonwering is voorzien van wit gelakte aluminium zijgeleiders.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *