Buitenzonwering dakraam

geplaatst in: Velux | 0

Buitenzonwering dakraam

Houd uw kamertemperatuur aangenaam in de zomer met een buitenzonwering.

Wij bevelen dit product aan als u:

  • ongewenste zonnewarmte buiten wil houden
  • uw uitzicht wilt behouden
  • het product eenvoudig moet kunnen monteren op uw dakraam

Een VELUX buitenzonwering is een voordelige en effectieve manier om tijdens de zomermaanden de overbodige zonnewarmte buiten te houden. De transparante netstructuur houdt tot wel 72% van de zonnewarmte tegen terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken.

Kleuren

Beschikbaar in zwarte glasvezel stof (5060) met een lichtdoorlatendheid van 14%. Een VELUX buitenzonwering is een voordelige en effectieve manier om tijdens de zomermaanden de overbodige zonnewarmte buiten te houden. De transparante netstructuur houdt tot wel 72% van de zonnewarmte tegen.

Bediening

Onze raamdecoratie en zonwering is verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. U kunt kiezen tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Is uw dakraam binnen handbereik gemonteerd? Dan is handmatige bediening wellicht de beste optie voor u. Deze oplossing is vriendelijk voor uw portemonnee, eenvoudig te monteren en traploos in elke positie te bewegen in het dakraam.

Is uw dakraam buiten handbereik gemonteerd of wilt u het wooncomfort extra verhogen? Dan adviseren wij u te kiezen voor raamdecoratieproducten die op netstroom of zonne-energie functioneren en te bedienen zijn met een afstandsbediening. Aan u de keuze.

Handbediening met haakjes

Een handbediende buitenzonwering is zeer eenvoudig te bedienen. U opent het dakraam, roteert het 180° om zijn as en trekt de zonwering aan het handsvat onder de bovenkap van uw dakraam vandaan. U zet het gordijn vast achter de haakjes aan de onderzijde van het dakraam en roteert het dakraam weer terug tot gesloten positie. De buitenzonwering trekt zichzelf over de ruit heen. Eenvoudiger kan niet.

Afstandsbediend op netstroom

VELUX buitenzonweringen op netstroom (MML) worden bediend met wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de buitenzonwering openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

Afstandsbediend op zonne-energie

VELUX buitenzonweringen op zonne-energie (MSL) worden bediend met wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de buitenzonwering openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *