Rolluiken

geplaatst in: Velux | 0

Rolluiken zijn de perfecte oplossing voor zo goed als volledige verduistering, optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Een rolluik is eenvoudig te bedienen en te monteren. Een complete oplossing voor het beste wooncomfort.

Een rolluik

  • geeft optimale warmtewering
  • zorgt voor zo goed als volledige verduistering
  • geeft betere isolatie en contactgeluidsreductie

 

Bediening

De rolluiken zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. U kunt kiezen tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Is uw dakraam binnen handbereik gemonteerd, dan is handmatige bediening wellicht de beste optie voor u. Deze oplossing is vriendelijk voor uw portemonnee en eenvoudig in gebruik. Is uw dakraam buiten handbereik gemonteerd of wilt u het wooncomfort verhogen, dan adviseren wij u te kiezen voor Integra rolluiken die op netstroom of zonne-energie functioneren en te bedienen zijn met een afstandsbediening. Aan u de keuze.

Tuimelluik – Handbediend

Dit rolluik klikt zichzelf vast aan het dakraam om het met de hand te kunnen bedienen. Open en roteer het dakraam 180 graden. Hoort u de klik, dan kunt u het dakraam weer sluiten. Het rolluik sluit dan automatisch mee. Let op: Bij regen of sneeuw kunnen er resten binnenvallen doordat het dakraam volledig geopend dient te worden om het tuimelluik  te biedienen.

Afstandsbediend op netstroom

Een rolluik op netstroom wordt bediend met een bedieningstablet. Met één veeg van uw vinger kunt u de rolluik openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

Afstandsbediend op zonne-energie

Rolluiken met aandrijving op zonne-energie worden bediend via een afstandsbediening. Openen, sluiten: het kan allemaal traploos met één druk op de knop. De herlaadbare accu (op zonne-energie) is voldoende krachtig om 600 opdrachten uit te voeren wanneer deze volledig opgeladen is. Dus zelfs als er geen daglicht aanwezig is om opnieuw op te laden, kunt u het product nog steeds bedienen.

Comfortverhogende programma’s

Volledig automatisch ventileren, warmteweren of gewekt worden door de eerste zonnestralen, het bedieningstablet beschikt over volautomatische programma’s die ervoor zorgen dat het klimaat in huis aangenaam blijft. Gebaseerd op de geografische positie van uw woning sturen de af-fabriek geïnstalleerde programma’s op uw tablet op het juiste moment een signaal uit naar het dakraam om het rolluik te openen of te sluiten. Hierdoor blijft het klimaat in uw huis op elk moment comfortabel zonder dat u er omkijken naar heeft.

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *