Screens

geplaatst in: Velux | 0

Een screen is een effectieve manier om tijdens de zomermaanden de overbodige zonnewarmte buiten te houden. De transparante netstructuur houdt tot wel 72% van de zonnewarmte tegen terwijl u gewoon naar buiten kunt kijken.

Screens

  • houden ongewenste zonnewarmte buiten
  • u behoudt uw uitzicht
  • is gemakkelijk te monteren op uw dakraam

Bediening

De sreen is verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. U kunt kiezen tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Is uw dakraam binnen  handbereik gemonteerd, dan is handmatige bediening wellicht de beste optie voor u. Deze oplossing is vriendelijk voor uw portemonnee, eenvoudig te monteren en traploos in elke positie te bewegen in het dakraam.

Is uw dakraam buiten handbereik gemonteerd of wilt u het wooncomfort verhogen, dan adviseren wij u te kiezen voor de Integra raamdecoratieproducten die op netstroom of zonne-energie functioneren en te bedienen zijn met een afstandsbediening. Aan u de keuze.

Handbediend met haakjes

Een handbediende screen is zeer eenvoudig te bedienen. U opent het dakraam, roteert het 180 graden om zijn as en trekt de zonwering aan het handvat onder de bovenkap van uw dakraam vandaan. U zet de screen vast achter de haakjes aan de onderzijde van het dakraam en roteert het dakraam weer terug tot gesloten positie. De screen trekt zichzelf over de ruit heen, eenvoudiger kan niet.

Afstandsbediend op netstroom

Een screen op netstroom wordt bediend met de Integra bedieningstablet. Met één veeg van uw vinger kunt u de buitenzonwering openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

Afstandsbediend op zonne-energie

Screens op zonne-energie worden bediend met een afstandsbediening.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *